Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 1 comentariu

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de vest din Timişoara îşi premiază studenţii participanţi la concursuri naţionale şi internaţionale – Timișoara, 16 mai 2013
15.05.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Rezultatele obţinute de studenţii Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timișoara la concursurile studenţeşti naţionale şi internaţionale organizate în anul universitar 2012-2013 vor fi marcate public printr-un eveniment organizat joi, 16 mai 2013, ora 17, în Amfiteatrul A2 al facultăţii.

Cu această ocazie, vor fi premiaţi studenţii care au participat la ediţia 2013 a Hexagonului Facultăţilor de Drept, concurs studenţesc naţional organizat anual între echipele facultăţilor de drept ale Universităţii din București, Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Universităţii „Al. I. Cuza” Iași, Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu, Universităţii din Craiova și Universităţii de Vest din Timișoara, în cadrul căruia au ocupat locul II în clasamentul general şi au câştigat 3 probe din totalul celor 7. Totodată, vor fi premiaţi studenţii care au participat la alte concursuri naţionale pe teme de drept constituţional şi drepturile omului.

În acelaşi timp, vor fi premiaţi studenţii care au participat la faza finală a World Human Rights Moot Court Competition, concurs studenţesc internaţional organizat de Centrul pentru drepturile omului de pe lângă Universitatea din Pretoria (Africa de Sud), în cadrul căruia au ocupat locul I în clasamentul regiunii Europa Centrală şi de Est, obţinând, de asemenea, locul 9 în clasamentul general mondial, precum şi studenţii care au reprezentat facultatea la faza finală a European Human Rights Moot Court Competition, concurs studenţesc internaţional organizat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de Consiliul Europei şi ELSA – European Law Students’ Association, în cadrul căruia s-au situat pe locul 8 în clasamentul general european.

La eveniment sunt invitaţi să participe studenţii şi cadrele didactice ale Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timișoara, precum şi reprezentanţii mass media.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti