Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Raportul Curţii de Conturi Europene privind gestiunea bugetară şi financiară pentru exerciţiul 2012
15.05.2013 | Adina-Elena OPREA

Secţiuni: Content, Fiscalitate
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria C 135 din 14 mai 2013 a fost dat publicităţii raportul Curţii de Conturi a UE privind gestiunea bugetară şi financiară pentru exerciţiul 2012.

Misiunea Curţii de Conturi Europene este aceea de a efectua auditul finanţelor UE şi de a contribui la îmbunătăţirea gestiunii financiare, iar la sfârşitul examinării operaţiunilor financiare, Curtea îşi face cunoscute rezultatele în rapoarte clare, relevante şi obiective.

Astfel, raportul privind gestiunea bugetară şi financiară pentru exerciţiul 2012 are rolul de a oferi o imagine de ansamblu asupra execuţiei bugetului şi explică evenimentele care au avut un impact semnificativ asupra activităţilor din cursul exerciţiului financiar.

Adina Elena OPREA
internship Societatea de Științe Juridice

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti