Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept constituţional
Drept constituţional
DezbateriCărţiProfesionişti

Termenul de depunere a amendamentelor la Constituţie, prelungit


16 mai 2013 | Sergiu ȘERBAN

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Termenul pentru depunerea amendamentelor pentru modificarea Constituţiei, precum şi cel pentru depunerea reportului Forumului constituţional a fost prelungit până la data de 27 mai de către Comisia parlamentară pentru revizuirea  Legii Fundamentale. Justificarea acestei decizii se regăseşte în faptul că miercuri ar fi expirat termenul atât pentru depunerea amendamentelor, cât şi a raportului Forumului constituţional, potrivit declaraţiei vicepreşedintelui comisiei de revizuire Ioan Chelaru. De asemenea, se va constitui un organism format din specialişti în drept constituţional din mediul academic şi universitar cu scop consultativ în procesul de revizuire.

Ioan Chelaru: “Cum nu toate sunt gata şi cum încă Forumul constituţional ne-a rugat să mai dăm un termen de o săptămână să poată prezenta un raport complet, astăzi comisia întrunită a emis o hotărâre prin care modifică regulamentul şi stabileşte 27 mai ultim termen în care să primim şi raportul Forumului constituţional, dar şi iniţiativele din partea grupurilor parlamentare sau a societăţii civile.”

Sergiu ŞERBAN
student Universitatea Româno-Americană, Facultatea de Drept
internship Societatea de Stiinte Juridice

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică