Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Conferinţa finală a proiectului ”Consolidarea cooperării judiciare în combaterea traficului de fiinţe umane”
16.05.2013 | JURIDICE.ro

În perioada 13-14 mai 2013, Ministerul Justiţiei a organizat Conferinţa ce marchează finalul proiectului ”Consolidarea cooperării judiciare în combaterea traficului de fiinţe umane”, potrivit unui comunicat.

Conferinţa finală a avut drept scop lansarea şi prezentarea Manualului de Bune Practici destinat practicienilor în domeniul cooperării judiciare în materie penală, elaborat în cadrul proiectului, precum şi prezentarea principalelor concluzii şi a bunelor practici generate de activităţile derulate în cadrul proiectului.

Manualul se adresează procurorilor, judecătorilor, personalului cu atribuţii în domeniul cooperării judiciare în materie penală din cadrul ministerelor de justiţie, precum şi membrilor reţelelor de cooperare judiciară atât din statele partenere în cadrul proiectului, cât şi la nivelul Uniunii Europene.

La conferinţă au participat judecători şi procurori din România, Franţa, Germania şi Bulgaria, precum şi reprezentanţi ai Ministerului de Justiţie.


Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.