Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Conferinţa finală a proiectului ”Consolidarea cooperării judiciare în combaterea traficului de fiinţe umane”


16 mai 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

În perioada 13-14 mai 2013, Ministerul Justiţiei a organizat Conferinţa ce marchează finalul proiectului ”Consolidarea cooperării judiciare în combaterea traficului de fiinţe umane”, potrivit unui comunicat.

Conferinţa finală a avut drept scop lansarea şi prezentarea Manualului de Bune Practici destinat practicienilor în domeniul cooperării judiciare în materie penală, elaborat în cadrul proiectului, precum şi prezentarea principalelor concluzii şi a bunelor practici generate de activităţile derulate în cadrul proiectului.

Manualul se adresează procurorilor, judecătorilor, personalului cu atribuţii în domeniul cooperării judiciare în materie penală din cadrul ministerelor de justiţie, precum şi membrilor reţelelor de cooperare judiciară atât din statele partenere în cadrul proiectului, cât şi la nivelul Uniunii Europene.

La conferinţă au participat judecători şi procurori din România, Franţa, Germania şi Bulgaria, precum şi reprezentanţi ai Ministerului de Justiţie.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional









Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro