Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Cea de-a XVI-a ediţie a Zilelor juridice franco-române
17.05.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Academia Română

Institutul de Cercetări Juridice „Acad.Andrei Rădulescu” 

Cea de-a XVI-a ediţie a Zilelor juridice franco-române
Bucureşti, 31 mai -1 iunie 2013

În zilele de 31 mai şi 1 iunie 2013 se vor desfăşura în Aula Academiei Române (Calea Victoriei nr. 125), lucrările celei de-a XVI-a ediţii a Zilelor juridice franco-române, cu tema  generală „Patrimoniul”.

Program (pdf)

Iniţiate în 1967, de Societatea de Legislaţie Comparată din Paris împreună cu Institutul de Cercetări Juridice (ICJ) al Academiei Române, Întâlnirile (devenite, din 1980, Zilele) reprezintă cea mai lungă şi rodnică formă de dialog, schimb de experienţă şi de idei între specialiştii în drept din cele două ţări.

Ele au îmbogăţit tradiţia multiseculară a colaborării franco-române în domeniul dreptului, contribuind la realuarea sa după cel de-al doilea război mondial, în condiţiile dificile ale „confruntării contrastante”, şi au pregătit şi realizat „continuitatea în schimbare” după 1989.

Inscrierea pentru participarea la acest eveniment, doar în calitate de auditoriu, se face la adresa de e_mail: juridic_institut@yahoo.com, până în data de 28 mai 2013.

Lucrarile evenimentului se vor desfasura în limba franceză.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.