PÎCCJ. DIICOT. DNA. Parchete
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Codruţ Olaru, numit adjunct al procurorului general al PICCJ

17.05.2013 | JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 276 din data 16 mai 2013 a fost publicat Decretul Presedintelui Romaniei nr. 482/2013 pentru numirea in functia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Potrivit Decretului Presedintelui, d-nul Codrut Olaru se numeste in functia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pe o perioada de 3 ani.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership