« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept constituţional
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Revizuirea Constituţiei, între experiențe naționale şi standarde europene – Timişoara, 24 mai 2013
20.05.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara organizează, în data de 24 mai 2013 (ora 11), Conferinţa Revizuirea Constituţiei, între experiențe naționale şi standarde europene.

Conferinţa va fi susţinută de senatorul Tudor Chiuariu, preşedintele Comisiei Juridice a Senatului României, membru al Comisiei de revizuire a Constituţiei României, împreună cu profesorii Mircea Criste, Anton Trăilescu, Valentin Constantin şi Cristian Clipa, din cadrul Departamentului de Drept public al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.

În cadrul conferinţei vor fi abordate teme privind mizele juridice şi politice ale procesului revizuirii Constituţiei României, în contextul în care Forumul Constituţional a prezentat recent principalele propuneri de revizuire care i-au fost înaintate.

Conferinţa se adresează atât juriştilor, cât şi altor specialişti (politologi, sociologi, economişti, istorici etc.) interesaţi de reforma constituţională.

Această manifestare se înscrie în ciclul Conferinţele Facultăţii de Drept, prin intermediul cărora Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara contribuie la dezbaterea publică a unor teme juridice de actualitate.

 
Secţiuni: Drept constitutional, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD