Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept constituţional
Drept constituţional
DezbateriCărţiProfesionişti

Revizuirea Constituţiei, între experiențe naționale şi standarde europene – Timişoara, 24 mai 2013


20 mai 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept constituțional, Universitaria

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara organizează, în data de 24 mai 2013 (ora 11), Conferinţa Revizuirea Constituţiei, între experiențe naționale şi standarde europene.

Conferinţa va fi susţinută de senatorul Tudor Chiuariu, preşedintele Comisiei Juridice a Senatului României, membru al Comisiei de revizuire a Constituţiei României, împreună cu profesorii Mircea Criste, Anton Trăilescu, Valentin Constantin şi Cristian Clipa, din cadrul Departamentului de Drept public al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.

În cadrul conferinţei vor fi abordate teme privind mizele juridice şi politice ale procesului revizuirii Constituţiei României, în contextul în care Forumul Constituţional a prezentat recent principalele propuneri de revizuire care i-au fost înaintate.

Conferinţa se adresează atât juriştilor, cât şi altor specialişti (politologi, sociologi, economişti, istorici etc.) interesaţi de reforma constituţională.

Această manifestare se înscrie în ciclul Conferinţele Facultăţii de Drept, prin intermediul cărora Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara contribuie la dezbaterea publică a unor teme juridice de actualitate.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică