Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Elena Giorgiana Hosu, numită adjunct al procurorului-şef al DIICOT
20.05.2013 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 276 din data de 16 mai 2013 a fost publicat Decretul Presedintelui Romaniei nr. 485/2013 pentru numirea in functia de adjunct al procurorului-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Potrivit Decretului Presedintelui, d-na Elena Giorgiana Hosu se numeste in functia de adjunct al procurorului-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, pe o perioada de 3 ani.


Aflaţi mai mult despre ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.