Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Aprobarea Tabloului Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România
22.05.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 283 din data de 20 mai 2013 a fost publicata Hotararea Consiliului superior al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania nr. 293/2013 privind aprobarea Tabloului Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Hotararea aproba Tabloul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, cuprinzand expertii contabili, contabilii autorizati, precum si persoanele juridice de profil.

De asemenea, se aproba lista membrilor inactivi experti contabili si contabili autorizati ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, fara drept de exercitare a profesiei.

 

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate