Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti

ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS recâştigă pentru societatea Win Win Business & Lobby Company Limited brandurile Realitatea Media


22 mai 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Societatea de avocatură ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS (ZRP) a recâştigat dreptul de proprietate asupra mărcilor Realitatea Media pentru clientul Win Win Business & Lobby Company Limited. Prin decizia civilă pronunţată în data de 20.05.2013, Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a VI-a Civilă, a admis recursul declarat de contestatoarele Win Win Business & Lobby Company Limited şi E-Boutique Kft. şi a desfiinţat irevocabil măsura luată de administratorul judiciar al Realitatea Media prin care se declarase nulă atât licitaţia de adjudecare, cât şi contractul de vânzare-cumpărare a unui număr de 126 de mărci înregistrate şi 9 mărci neînregistrate. Pe cale de consecinţă, Win Win Business & Lobby Company Limited a redobandit dreptul de proprietate asupra mărcilor care au format obiectul contractului de cesiune încheiat cu Realitatea Media la data de 18.04.2012.

Ca urmare a  contractului de licenţă încheiat între Win Win Business & Lobby Company Limited şi Realitatea Media la data de 18.04.2012, simultan cu contractul de cesiune a mărcilor, cele 126 de mărci înregistrate şi cele 9 mărci aflate în procedura de înregistrare, aflate în proprietatea Win Win Business & Lobby Company Limited, vor putea fi folosite de catre Realitatea Media S.A., cu plata corespunzătoare a unei redevenţe lunare negociate de părţi prin contractul de licenţă.

„Soluţia dată de Curtea de Apel Bucureşti pune capăt unui şir de neregularităţi săvârşite în dauna clientului nostru şi conferă legitimitate Realitatea Media în utilizarea pe mai departe a mărcilor aflate în proprietatea Win Win Business & Lobby Company Limited”, a declarat dl. av. Călin-Andrei Zamfirescu, asociat senior în cadrul ZRP.

Echipa de avocaţi ZRP implicată în acest dosar a fost formată din:
– Călin-Andrei Zamfirescu – fondator, asociat senior şi coordonator al proiectului
– Nicoleta Boboc – avocat colaborator senior
– Ovidiu Şerban – avocat colaborator senior.

Despre Zamfirescu Racoţi & Partners: Născută din fuziunea a două cunoscute societăţi de avocaţi, ambele înfiinţate în anul 1995, Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. ZRP oferă servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business şi al consultanţei fiscale, fiind recomandată de anuarele  internaţionale de specialitate pentru performanţele sale în diverse arii de practică, precum: litigii, arbitraj, insolvenţă, drept financiar-bancar,  drept societar / fuziuni şi achiziţii, dreptul muncii, energie şi resurse naturale, proprietate industrială, drepturi de autor, drept imobiliar, piaţa de capital, drept fiscal.

ZRP are o echipă de 41 de avocați, dintre care şase asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi şi Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), şi Antoniu Obancia (asociat).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii