Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Recuperare creanţe
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Noua conducere a Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești
23.05.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Executori judecătorești, Recuperare creanțe
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 17 mai 2013, a avut loc la București, în sala de ședințe a sediului UNEJ, Congresul al XII-lea al Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești.

În cuvântul de deschidere, președintele UNEJ, Marius Crafcenco, a prezentat o scurtă trecere în revistă a activității echipei care a condus Uniunea în perioada 2010-2013.

Lucrările Congresului au continuat având ca obiectiv analizarea și adoptarea unor măsuri referitoare la activitatea de executare silită.

În cadrul congresului, a fost prezentat raportul de activitate al Comisiei Superioare de Disciplina, bilanțul Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești, raportul de activitate al Casei de Asigurări și Răspundere Civilă a Executorilor Judecătorești, raportul de activitate al Comisiei de cenzori al U.N.E.J.

Urmare a alegerilor pentru funcțiile de conducere ale UNEJ desfășurate în cadrul Congresului, au fost aleși:
Cristian Mihai Jurchescu - președinte U.N.E.J.
Cristian Mihai Jurchescu – președinte UNEJ

Vasile Deacu – vicepreședinte UNEJ

Ezer Lucian – vicepreședinte UNEJ

Vasile Deacu - vicepreședinte U.N.E.J.

Ezer Lucian - vicepreședinte U.N.E.J.

 

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti