Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Forumul Industriei Farmaceutice – București, 30 mai 2013


24 mai 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Pharma Business Services organizeaza, sub patronajul Ministerului Sanatatii si cu prezenta deosebita a Ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, cea de-a patra editie a Forumul Industriei Farmaceutice, ce va avea loc pe data de 30 mai 2013, la Hotel Ramada Parc, Bucuresti.

Partener media: JURIDICE.ro

De patru ani consecutiv, Forumul Industriei Farmaceutice ramane evenimentul strategic al anului unde se intrunesc factorii de decizie ai marilor companii farmaceutice din Romania si reprezentantii autoritatilor si ai asociatiilor profesionale. In acest context, Pharma Business Services vine inca o data cu propunerea de a reuni principalii actori din industria farmaceutica romaneasca in speranta ca, in urma dezbaterilor si a sesiunilor de brainstorming cu mintile stralucite din domeniu, se vor identifica solutii pentru perioada critica in care ne aflam.

Programul evenimentului este axat pe subiecte generate de provocarile cu care se confrunta piata farmaceutica romaneasca: listele de medicamente compensate si gratuite, centralizarea licitatiilor, eliminarea blocajului în domeniul rambursarii, noua formula a taxei clawback, prin excluderea de la supraimpozitare a TVA, salvarea costurilor si strategiile de reducere a lor, politica pretului impus etc., provocari care au efect asupra întregului sistem de sanatate.

Printre invitatii la dezbateri se regasesc CEO ai marilor companii producatoare, importatoare si distribuitoare de medicamente din Romania, reprezentanti ai Ministerul Sanatatii, ai Asociatiilor profesionale din industria farma si reprezentanti ai Agentieia Nationale a Medicamentului.

Participantii la Forumul Industriei Farmaceutice 2013 vor avea posibilitatea de a lua parte la sesiunea de networking a evenimentului, de a face schimb de opinii, experienta, preocupari si perspective asupra celor mai bune practici ale pietei farmaceutice si de a pleca cu o imagine clara a perioadei critice in care ne aflam si cu posibile solutii la problemele cu care se confrunta compania dumnealor.

Parteneri evenment: Amgen, Roche, White&Case.

Informatii suplimentare: www.forumpharma.ro

Perosana de contact
Mihaela Dumbrava
mihaela.dumbrava@pharmabusiness.com.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică