CIURTIN & ASOCIAȚII – consolidare a poziționării în piața consultanței juridice de afaceri


24 mai 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Partenerii asociati Adrian Ciurtin si Andrei Brasoveanu au decis sa isi separe operatiunile de consultanta si, respectiv, litigii, pastrand in continuare o foarte stransa relatie de colaborare bazata pe increderea reciproca castigata de-a lungul celor zece ani de parteneriat.

Adrian.CiurtinSepararea de jure, dar nu si de facto, date fiind proiectele comune aflate in derulare, este motivata prin ritmul diferit de crestere a departamentelor de consultanta, care raspund rapid solicitarilor de asistenta jurídica ale diverselor industrii, fara a fi dependente de o birocratie inamovibila a procedurii judiciare. In acest context, firma va continua sa dezvolte know how-ul si platforma de lucru construita in zece ani de activitate si, prin contributia intregii echipe a avocatilor de consultanta, precum si prin eforturile sustinute ale liderului Adrian Ciurtin, va activa strict specializat in urmatoarele sase domenii de activitate:

• finantari traditionale si inovative;
• energie (facilitati diverse de productie si stocare energie, tehnologii si infrastructura energetica);
• proiecte imobiliare, management hotelier & infrastructura rutiera, feroviara si aeroportuara;
• tehnologie si inovatie (in special in telecomunicatii, IT, comert si plati electronice, energie si aviatie);
• generarea, tranzactionarea si securizarea afacerilor (Achizitii) de cele mai multe ori in cadrul unor parteneriate (Fuziuni);
• agricultura (achizitii, exploatare si tehnologii dedicate).

Firma Ciurtin si Asociatii isi va desfasura activitatea de consultanta in domeniile principale susmentionate, axandu-se, la implinirea celor 10 ani de activitate, pe trei vectori si anume consolidarea performantei financiare a firmei, internationalizarea mandatelor incredintate de clienti si, respectiv, generarea si operarea unor afaceri cu impact strategic si inovator deosebit in directia deservirii unor domenii si proiecte de nisa cu grad de specializare foarte ridicat pentru derularea unor proiecte de anvergura.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro