Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Metodologia de selectare şi finanţare a proiectelor în domeniul protectiei persoanelor cu handicap


24 mai 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Dreptul muncii, Dreptul sanatatii, Dreptul securitatii sociale, Noutăți legislative
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

In Monitorul Oficial Romaniei, partea I, nr. 291 din data de 22 mai 2013 a fost publicat Ordinul ministrului muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstnice nr. 874/2013 privind aprobarea Metodologiei de selectare si finantare a proiectelor in domeniul protectiei persoanelor cu handicap pentru anul 2013.

Potrivit metodologiei, Proiectele finantate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, din fonduri publice alocate de la bugetul de stat cu aceasta destinatie vor respecta obiectivele Strategiei nationale pentru protectia, integrarea si incluziunea sociala a persoanelor cu handicap in perioada 2006-2013 „Sanse egale pentru persoanele cu handicap – catre o societate fara discriminari”.

Pot primi fonduri necesare finantarii proiectelor organizatii neguvernamentale acreditate ca furnizori de servicii sociale cu activitate in domeniul protectiei persoanelor cu handicap.

Proiectele pot fi realizate in nume propriu sau in parteneriat cu alti furnizori de servicii sociale publici sau privati, acreditati in conditiile legii.

Activitatile eligibile sunt cele privind infiintarea de servicii sociale de tip centre de zi sau locuinte protejate, corespunzatoare nevoilor individuale ale persoanelor cu handicap.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro