Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Protocol de Colaborare INM – Şcoala de Magistratură din Brazilia

29.05.2013 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Institutul Naţional al Magistraturii, reprezentat de jud. dr. Octavia Spineanu Matei, si Şcoala de Magistratură din São Paulo, reprezentată de Jud. Armando Sérgio Prado, au semnat un protocol de colaborare care se va realiza prin:
– schimbul de magistraţi şi auditori de justiţie
– schimbul de formatori pentru învăţământul la distanţă
– schimbul de cursuri
– organizarea de conferinţe, cursuri, seminarii, ateliere de lucru etc. atât pentru magistraţii aflaţi efectiv în funcţie, cât şi pentru auditorii de justiţie.

Protocolul a intrat în vigoare în ziua imediat următoare semnării şi înregistrării acestuia de către ambele părţi, fiind valabil pe o durată de 3 ani, cu posibilitatea prelungirii acsetuia prin act adiţional.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week