Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Reglementarea unor măsuri în domeniul instrumentelor structurale din sectorul transporturilor
29.05.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 303 din data 28 mai 2013 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 47/2013 privind unele masuri in domeniul instrumentelor structurale care privesc beneficiarii directi finantati din fonduri externe nerambursabile, precum si unele masuri financiare in domeniul ex-ISPA din sectorul transporturi.

Ordonanta de urgenta reglementeaza modul de exercitare a evaluarii si controlului capacitatii administrative, masurile care se pot stabili de catre Autoritatea de Management POS Transport, sanctiunile ce pot fi dispuse de Autoritatea de Management POS Transport impotriva beneficiarilor directi ca urmare a nepunerii in aplicare a masurilor stabilite de catre Autoritatea de Management POS Transport in exercitarea evaluarii si controlului capacitatii administrative, precum si caile de atac administrative impotriva actelor emise de Autoritatea de Management POS Transport ca urmare a exercitarii controlului capacitatii administrative la nivelul beneficiarilor directi, finantati din fonduri externe nerambursabile.

De asemenea, ordonanta de urgenta reglementeaza anumite masuri financiare in domeniul ex-ISPA din sectorul transporturilor.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti