Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Strategia Națională Anticorupție 2012-2015: monitorizarea recuperării produselor infracțiunilor – București, 30 mai 2013
30.05.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Fundatia Centrul de Resurse Juridice organizeaza joi, 30 mai, la Hotelul DoubleTree by Hilton, sala Rotterdam dezbaterea publica

Strategia Nationala Anticoruptie 2012-2015: monitorizarea recuperarii produselor infractiunilor

CRJ va lansa un raport privind situatia recuperarii pagubelor de catre partile civile care au suferit o vatamare prin infractiunile de coruptie.

Vor fi analizate procesul recuperarii pagubelor și actualul mecanism legal si institutional de recuperare a produselor infractiunilor, urmand a fi dezbatute principalele impedimente intalnite in practica ce conduc la ingreunarea sau chiar la blocarea procesului.

La dezbatere vor participa reprezentanti ai institutiilor si autoritatilor publice implicate in procesul recuperarii produselor provenite din savarsirea de infractiuni si reprezentanti ai societatii civile. In cadrul dezbaterii vor sustine prezentari reprezentantii Ministerului Justitiei, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, PWC Romania si Transparency International Romania.

Evenimentul este prima dezbatere dintr-o serie de cinci dezbateri publice pe care Centrul de Resurse Juridice le organizeaza in cadrul proiectului “Societatea civila, partener activ in procesul de elaborare si evaluare a politicilor publice”, cofinantat din Fondul Social European, Programul Operational „Dezvoltarea Capacitatii Administrative”, cod SMIS 35512.

:: Detalii

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate