Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Reformele legislative, judiciare și administrative în lumea contemporană – Sibiu, 13-15 iunie 2013


04.06.2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și Asociația Facultăților latine de Drept vor organiza în perioada 13-15 iunie 2013 Congresul Internațional cu tema

Reformele legislative, judiciare și administrative în lumea contemporană
Partener media: JURIDICE.ro

Deschiderea congresului va avea loc în data de 13 iunie a.c. ora 10:00 în Aula Magna a Facultății de Drept. Lucrările se vor desfășura pe două secțiuni, prima dedicată Reformelor judiciare și a doua dedicată Reformelor legislative și administrative în lumea contemporană.

Taxa de participare este echivalentul în lei a 50 EURO (curs B.N.R., în ziua plăţii), pentru înscrierea comunicării în programul ştiinţific şi publicarea lucrării în revista Acta Universitatis Lucian Blaga, seria Iurisprudentia, revistă indexată în baza internațională de date Hein.

Taxa de participare este echivalentul în lei a 100 EURO (curs B.N.R., în ziua plăţii), pentru înscrierea comunicării în programul ştiinţific, participarea la conferinţă şi publicarea lucrării în volumul manifestării ştiinţifice.

Pentru doctoranzi taxa este de 200 RON.

Cadrele didactice ale Facultății de Drept din Sibiu și Decanii Facultăților de Drept din Hexagon nu achită nicio taxă de participare.

:: Fișa de participare pentru profesori și cercetători
:: Fișa de participare pentru studenți

Mai multe informaţii:
+40269233924, +40269233295
drept@ulbsibiu.ro

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro