« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Reformele legislative, judiciare și administrative în lumea contemporană – Sibiu, 13-15 iunie 2013
04.06.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Facultatea de Drept a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și Asociația Facultăților latine de Drept vor organiza în perioada 13-15 iunie 2013 Congresul Internațional cu tema

Reformele legislative, judiciare și administrative în lumea contemporană
Partener media: JURIDICE.ro

Deschiderea congresului va avea loc în data de 13 iunie a.c. ora 10:00 în Aula Magna a Facultății de Drept. Lucrările se vor desfășura pe două secțiuni, prima dedicată Reformelor judiciare și a doua dedicată Reformelor legislative și administrative în lumea contemporană.

Taxa de participare este echivalentul în lei a 50 EURO (curs B.N.R., în ziua plăţii), pentru înscrierea comunicării în programul ştiinţific şi publicarea lucrării în revista Acta Universitatis Lucian Blaga, seria Iurisprudentia, revistă indexată în baza internațională de date Hein.

Taxa de participare este echivalentul în lei a 100 EURO (curs B.N.R., în ziua plăţii), pentru înscrierea comunicării în programul ştiinţific, participarea la conferinţă şi publicarea lucrării în volumul manifestării ştiinţifice.

Pentru doctoranzi taxa este de 200 RON.

Cadrele didactice ale Facultății de Drept din Sibiu și Decanii Facultăților de Drept din Hexagon nu achită nicio taxă de participare.

:: Fișa de participare pentru profesori și cercetători
:: Fișa de participare pentru studenți

Mai multe informaţii:
+40269233924, +40269233295
drept@ulbsibiu.ro

 
Secţiuni: UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD