Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

PwC: Mihaela Mitroi preia conducerea Departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică
05.06.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Fiscalitate, Varia (alte arii de practica)
JURIDICE - In Law We Trust

Începând cu 1 iulie 2013, Mihaela Mitroi va deveni noul lider al Departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică al PwC România, înlocuindu-l pe Peter de Ruiter, care va rămâne Partener de Consultanţă Fiscală în cadrul firmei. Mihaela va coordona de asemenea activităţile de consultanţă fiscală şi juridică ale PwC din Europa de Sud-Est, incluzând Moldova, Bulgaria, Macedonia, Serbia, Albania şi Bosnia.

Vasile Iuga: „Printr-o dedicare exemplară, Mihaela şi-a construit o reputaţie solidă, atât la nivelul pieţei de consultanţă, cât şi în rândul clienţilor noştri, aducându-le acestora valoare adăugată în fiecare proiect, susţinând dezvoltarea mediului de afaceri din România şi contribuind la definirea profesiei consultanţei fiscale în ţara noastră. Vreau să-i mulţumesc lui Peter de Ruiter pentru că a construit o echipă de consultanţă fiscală şi juridică de referinţă pentru piaţa din locală şi să-i doresc Mihaelei mult succes în noul rol, în întărirea poziţiei noastre pe piaţă”.

Mihaela s-a alăturat PwC România în anul 1997, iar în iulie 2004 a devenit Partener. Are o vastă experienţă atât pe probleme de fiscalitate internă cât şi internaţională, fiind implicată în proiecte complexe de restructurare, privatizare, scheme de optimizare a taxelor precum şi în activităţi de consultare cu Ministerul de Finanţe privind îmbunătăţirea legislaţiei fiscale din România. Mihaela a fost implicată în oferirea de consultanţă elaborată atât companiilor multinaţionale, cât şi celor autohtone, oferindu-le consultanţă fiscală, asistându-le în proiecte de due-dilligence în tranzacţii, precum şi privatizări. Ea a fost de asemenea implicată în consultanţa fiscală pentru persoanele fizice (atât pentru cetăţeni români, cât şi străini).

Mihaela Mitroi este membru CECCAR, Membru al Consiliului Superior al Camerei Consultanţilor Fiscali din România, membru al Asociaţiei Fiscale Internaţionale.

Mihaela MitroiMihaela Mitroi: “M-am alăturat PwC drept consultant fiscal într-o vreme în care această profesie era aproape necunoscută în România. Am fost martorul dezvoltării acestui sector de consultanţă fiscală şi ştiu că PwC a fost o adevărată şcoală pentru sute de profesionişti în domeniu. Vreau ca plecând de la această tradiţie extraordinară să dezvolt activitatea de consultanţă fiscală şi juridică a PwC România pentru a deveni din experţi fiscali, parteneri de afaceri pentru clienţii noştri”.

Despre PwC
Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 158 de ţări cu aproape 180.000 de specialişti determinaţi să ofere servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri.

 

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti