Varia
JURIDICE

bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ a consiliat TATA Technologies în achiziţia CAMBRIC Corporation
05.06.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: VARIA (alte surse)
JURIDICE - In Law We Trust

Societatea de avocaţi bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ (bpvGS) a asigurat consultanţă juridică pentru aspectele de drept românesc privind achiziția societăţii CAMBRIC Corporation de către TATA Technologies. Asistenţa juridică a inclus analize de tip due diligence cu privire la cele trei centre de dezvoltare CAMBRIC din România și consultanţă cu privire la diferite aspecte ale tranzacţiei. Proiectul a fost parte a unei tranzacţii internaţionale care a implicat mai multe jurisdicții, inclusiv Statele Unite, Germania, Cehia și Singapore.

bpvGS a fost asistată  la nivel global de către firma de avocatură Jones Day, care a acționat în calitate de consilier internațional pentru TATA Technologies. CAMBRIC Corporation a fost asistată de firma americană Holland Hart. Echipa bpvGS, coordonată de Anca Albulescu (Avocat Partener) le-a inclus pe avocatele Cristina Mihai (Managing Associate) şi Cristina Randjak (Managing Associate). Aspecte de drept ceh ale tranzacției au fost acoperite de bpv BRAUN PARTNERS , societatea de avocaţi cu sedii în Cehia şi Slovacia, membră  a alianței bpv LEGAL.

Tranzacția finalizată la 1 mai 2013 s-a soldat cu dobândirea de către TATA Technologies a CAMBRIC Corporation, o companie globală de servicii de inginerie cu sediul central în SUA care are o prezenţă semnificativă în Europa de Est, cu trei centre de dezvoltare în România (Brașov, Craiova și Iași). Printre clienții săi se numără lideri mondiali din sectorul utilajelor grele, agricultură şi industria auto.

Cu peste 6.000 de ingineri, reprezentând 17 naționalități, TATA Technologies este parte a TATA Group – cel mai mare și diversificat conglomerat de afaceri din India, concentrându-se pe industria  producătoare – acoperind fiecare aspect al lanțului de producţie de la proiectare, producţie şi până la servicii post-vânzare. TATA Technologies deservește clienți în 25 de țări din șase centre globale de livrare din Detroit (SUA), Coventry (Marea Britanie), Pune și Bangalore (India), Stuttgart (Germania), și Bangkok (Thailanda).

Acest parteneriat va consolida prezenţa globală a TATA Technologies și îi va oferi companiei capacitatea de a furniza servicii de inginerie unei palete diversificate de clienţi existenţi și noi, mai ales în Europa, oferind de asemenea acces pentru CAMBRIC Corporation la regiunea Asia-Pacific.

Despre bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ
bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ este o societate românească independentă de avocați, cu  o ofertă completă de servicii (full service) pentru proiecte și litigii complexe și cu o combinație unică de competențe juridice şi fiscale. Expertiza din ariile de practică juridică este potenţată de cunoştinţele sectoriale în domeniile energie, infrastructură, utilităţi, mediu înconjurător, tehnologie, farmaceutice şi agricultură.

bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ este membră fondatoare a alianței regionale de societăți independente de avocați bpv LEGAL, cu peste 130 de avocaţi, care oferă servicii juridice transfrontaliere în Europa Centrală şi de Est. Membri ai alianţei sunt societăţi partenere din Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Praga şi Viena.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti