Secţiuni » Arii de practică » Protective » Mediu
Mediu
CărţiProfesionişti

CE. Săptămâna verde la Bruxelles


6 iunie 2013 | Adina-Elena OPREA

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

A treisprezecea ediţie a Săptămânii verzi – cea mai importantă conferinţă din Europa privind mediul, se desfăşoară la Bruxelles zilele acestea, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene.

Conferinţa  a debutat la 4 iunie, sub deviza „Aer mai curat pentru toţi”, anul 2013 fiind  declarat chiar Anul Aerului, de către comisarul pentru mediu Janez Potočnik: „Poluarea aerului nu este mereu vizibilă, dar efectele sale sunt foarte reale. Atunci când calitatea aerului este proastă, plătim scump: se pierd vieți omenești, costurile medicale sunt ridicate și se irosesc zile lucrătoare din cauza bolilor. Săptămâna verde oferă o platformă importantă în cadrul căreia factorii de decizie politică, reprezentanții comunităților locale și ai ONG-urilor, ai autorităților publice și ai întreprinderilor pot face schimb de idei privind modul de ameliorare a aerului pe care îl respirăm — suntem întotdeauna deschiși pentru sugestii cu privire la modul în care să îmbunătățim legislația actuală.”

Adina Elena OPREA
internship Societatea de Științe Juridice

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii