« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Globalizarea și dreptul procesual penal – Timișoara, 10-11 iunie 2013
06.06.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara organizează, în perioada 10-11 iunie 2013, următoarele evenimente:

Masa rotundă Globalizarea și dreptul procesual penal
Sala de conferințe, 10 iunie 2013, 10:00-12:00

Conferinţa Noul Cod penal şi noul Cod de procedură penală: mai aproape de principiile moderne ale dreptului penal
Sala de conferințe, 10 iunie 2013, 15:00-18:00

Conferinţa despre noile modificări ale dreptului procesual penal în China
Amfiteatrul A01, 11 iunie 2013, 11:00

Partener media: JURIDICE.ro

Manifestările știinţifice sunt ocazionate de vizita unei delegaţii de profesori și cercetători în domeniul dreptului penal și al dreptului procesual penal de la Academia de Știinţe Sociale din Shanghai (China), condusă de prof. dr. Ye Qing (vice-preşedintele Academiei şi Director al Institutul de Ştiinţe Juridice). Din delegaţie mai fac parte Du Wenjun, Tu Longke, Chen Ling și Duan Zhanchao.

Marţi, 11 iunie 2013, ora 11, va fi organizată, în Amfiteatrul A01 al Universităţii de Vest din Timișoara, Conferinţa „Despre noile modificări ale dreptului procesual penal în China” (On New Amendments to Criminal Procedure Law of China), susţinută de prof. dr. Ye Qing.

Sunt invitaţi să participe specialiști în drept penal și drept procesual penal de la Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Bucureşti, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iaşi, precum și reprezentanţi ai autorităţilor și instituţiilor relevantedin domeniul juridic în plan naţional (Ministerul Justiţiei, Institutul de Cercetări Juridice Acad. Andrei Rădulescu al Academiei Române, instanţele judecătoreşti şi parchetele de pe lângă acestea).

Manifestările se adresează atât juriştilor, cât şi altor specialişti (politologi, sociologi etc.) interesaţi de dezbaterea publică a unor teme juridice de actualitate.

 
Secţiuni: Drept penal, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD