« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
 1 comentariu

Revistă pentru studenții la Drept lansată de ELSA Iași
07.06.2013 | Luca CIUBOTARU

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

ELSA Iaşi (Asociația Europeană a Studenților în Drept) a lansat saptamâna trecută, primul număr al revistei „La Force Majeure”. Lansarea a avut loc în cadrul Galei ELSA Iași, eveniment care a marcat încheiELSA Iasierea cu succes a unui an cu totul deosebit pentru asociaţie.

Revista „La Force Majeure”,  este destinată în special studenţilor la Drept care promovează dorinţa unor tineri de a se afirma, dar şi setea de cunoaştere a tot ce este legat de domeniul juridic. Publicaţia este una legată de realitate, cu componente pragmatice şi are în prim plan, figuri şi obiecte emblematice din domeniul juridic.

Începând cu mesajele despre aportul ELSA în dezvoltarea personală a celor opt membri din actuala conducere ELSA Iași, continuând cu prezentarea evenimentelor pe care ELSA Iași le realizează și oportunități pe care actuala rețea ELSA Internațional cuprinzând la ora actuală peste 38.000 de membri din peste 40 de țări și 200 de universități le oferă – primul număr al revistei nu este altceva decât transpunerea în format fizic și electronic a activității Asociației Europene a Studenților în Drept – ELSA Iași din anul universitar 2012/2013.

Mai mult, secțiunea ce cuprinde interviuri cu personalități importante din lumea juridică ieșeană și națională precum dl. prof. univ. dr. Tudorel Toader, dl. prof. univ. dr. Valerius Ciucă, dl. av. Ionel Nechita sau dl. jud. Narcis Stoica Violin, a fost una din cele mai atractive pentru studenți și cititori. Mai multe detalii pot fi obținute accesând varianta electronică a revistei ELSA Iași, la următoarea adresă:

http://issuu.com/despina.iluca/docs/la_force_majeure

„La Force Majeure” a apărut din dorinţa de a întregi „puzzle-ul” unui an de excepţie pentru ELSA Iași. Cu multă dorinţa de implicare şi cu ajutorul unor persoane deosebite, asociaţia a reuşit să treacă pe listă numeroase evenimente şi proiecte reuşite, toate lucrate cu drag de şi pentru studenţii Facultăţilor de Drept.

DSCN6545

 

Evenimentul de lansare a avut loc la Hotel Bellaria fiind un prilej atât de lansare a revistei „La Force Majeure” precum și unul de a mulțumi tuturor celor care în decursul acestui an au sprijinit colectivul studenților din ELSA Iași. Astfel, la Gala ELSA Iași au luat parte membrii asociației dar și cadre didactice, colaboratori, parteneri ai asociației, ciocnind un pahar de șampanie și marcând în acest fel un sfârșit de an de activitate al asociației, încununat de succes iar pentru contribuția acestora, le muțumim!

Luca CIUBOTARU
Președinte ELSA Iași

DSCN6582 DSCN6631

 
Secţiuni: Revista revistelor juridice, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Revistă pentru studenții la Drept lansată de ELSA Iași”

  1. Mihaela ENACHE spune:

    Ma asteptam sa vad articole de specialtate publicate de studenti. Ar fi fost mai atractiva. Poate urmatorul numar va avea si o astfel de sectiune 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD