Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Robert Cazanciuc s-a întâlnit cu ministrul Justiţiei din Lituania


7 iunie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Robert Cazanciuc, ministrul Justiţiei, s-a întâlnit joi, 6 iunie 2013 (la Luxemburg) cu Juozas Bernatonis, Ministrul Justiţiei din Republica Lituania, potrivit unui comunicat al MJ.

Au fost discutate progresele înregistrate de România în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare, respectiv priorităţile agendei europene în domeniul justiţiei (Lituania urmând să exercite Preşedinţia rotativă a Consiliului UE în semestrul al doilea al acestui an).

Robert Cazanciuc a transmis viitoarei Preşedinţii lituaniene intenţia părţii române de a fi un partener de încredere, prin intermediul unei abordări constructive pe parcursul negocierilor din Consiliu, referitoare la dosarele din domeniul justiţiei.

Ministrul lituanian al Justitiei a apreciat activitatea autorităţilor române în procesul de îndeplinire a obiectivelor MCV şi a exprimat disponibilitatea sa, în calitate de reprezentant al viitoarei Preşedinţii, de a avea un dialog constant în dosarele din sfera justiţiei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică