Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

INM, reales membru al Comitetului de Pilotaj al EJTN

09.06.2013 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

În perioada 6–7 iunie 2013, a avut loc la Dublin, Adunarea Generală a Reţelei Europene de Formare Judiciară, potrivit unui comunicat al INM.

Delegaţia Institutului Naţional al Magistraturii a fost constituită din jud. dr. Octavia Spineanu-Matei – director, jud. Ana-Maria Garofil, director adjunct responsabil cu formarea iniţială şi Diana Mihăilă – şef departament formare continuă.

Cele mai importante puncte aflate pe ordinea de zi au fost prezentarea raportului de activitate pentru anul 2012, aprobarea strategiei Reţelei pentru perioada 2014–2020, discutarea aspectelor de ordin bugetar pentru anul 2014, precum şi alegerile în vederea ocupării următoarelor poziţii: Secretar General al EJTN, membri ai Comitetului de Pilotaj al EJTN, membri şi coordonatori ai Grupurilor de lucru ale Reţelei – Programe, Tehnologii, Programul de schimb.

Institutul Naţional al Magistraturii a candidat pentru ocuparea unui loc în Comitetul de Pilotaj şi s-a înscris în toate cele trei grupuri de lucru anterior menţionate.

În urma voturilor exprimate de membrii Reţelei în cadrul Adunării Generale  (instituţii provenind din cele 27 din state membre ale Uniunii Europene şi ERA), INM a fost reales membru al Comitetului de Pilotaj pentru încă un mandat de trei ani, care va începe în 2014, alături de Olanda, Franţa, ERA, Germania, Portugalia, Spania, Belgia, Austria.

Secretar General al Reţelei Europene de Formare Judiciară pentru un mandat de 3 ani a fost ales, cu aceeaşi ocazie, dl. Wojciech Witold Postulski, coordonator al Departamentului de Cooperare Internaţională din cadrul Şcolii Naţionale de Formare Judiciară din Polonia.

Calitatea INM de membru cu drepturi depline al Reţelei, încă din anul 2007, permite participarea magistraţilor români la acţiuni de formare deschise la nivelul întregii Europe, aducând o contribuţie semnificativă la procesul de integrare a sistemului judiciar român în contextul general european.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week