Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

NNDKP alături de Orange România în proiectul prin care operatorul de telefonie mobilă intră pe piaţa serviciilor de televiziune
12.06.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

NESTOR NESTOR DICULESCU KINGSTON PETERSEN (NNDKP) a asistat Orange România în implementarea unuia dintre cele mai inovative proiecte media lansate în România, constând în servicii de televiziune ce vor fi oferite în teritoriu atât prin tehnologia DTH (satelit) cât şi OTT (over the top – recepţionarea serviciilor TV prin internet).

Adina-Chilim-Dumitriu_Alina-Vizitiu-300x170Proiectul, coordonat de Adina Chilim-Dumitriu (partener NNDKP în practica de media şi comunicaţii electronice), a fost extrem de complex şi dinamic, presupunând un număr foarte mare de ore de lucru într-un interval de doar câteva luni şi o echipă multidisciplinară de avocaţi specializaţi în diverse arii de drept. „Pentru implementarea cu succes a proiectului, avocaţii NNDKP au lucrat îndeaproape cu membrii departamentului juridic Orange România, precum şi cu echipa de business, pentru a adapta soluţiile juridice şi comerciale într-o manieră care să corespundă exigenţelor interne şi necesităţilor proiectului”, explică Adina Chilim-Dumitriu.

„Proiectul a reunit în aceeaşi echipă profesionişti cu experienţă, a căror flexibilitate, dedicaţie, know-how şi orientare către rezultate au asigurat reuşita acestuia”, a declarat Milena Horvat, directorul departamentului juridic al Orange România.

Adina-Chilim-Dumitriu_Alina-Vizitiu-300x170kAlina Vizitiu (asociat senior al NNDKP în practica de media şi comunicaţii electronice) a asigurat asistenţa juridică Orange pe tot parcursul implementării proiectului. Ea a fost implicată în toate negocierile purtate între operator şi un număr impresionant de parteneri contractuali, dintre care peste 40 radiodifuzori locali şi internaţionali.

Despre Orange România: Orange este lider de piaţă în România, cu 10,214 milioane de clienţi şi venituri de 291 de milioane de euro la 31 martie 2013. Orange România face parte din France Telecom-Orange, unul din principalii operatori de telecomunicaţii pe plan mondial, având peste 230 de milioane de clienţi pe cinci continente. Orange oferă clienţilor săi, atât persoane fizice cât şi companii, o gamă completă de soluţii de comunicare, de la servicii de bază la soluţii integrate pentru voce şi transmisie mobilă şi fixă de date.

Despre NNDKP: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din 115 avocaţi, 35 de consultanţi şi 75 de angajaţi, birouri proprii la Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Craiova şi oferă servicii de avocatură complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România. NNDKP este în mod constant clasată pe primele poziţii de cele mai mari ghiduri juridice internaţionale precum Chambers & Partners, The European Legal 500 şi IFLR 1000. De asemenea, NNDKP este singura casă de avocatură din România care a fost desemnată de trei ori (2009, 2012, 2013) „Firma Anului în România” de către Chambers Europe.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.