Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Reuniunea Reţelei Judiciare Române în materie civilă şi comercială


17 iunie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Vineri, 14 iunie 2013, a fost organizată la sediul Ministerului Justiţiei, Reuniunea Reţelei Judiciare Române în materie civilă şi comercială, potrivit unui comunicat al MJ.

Pe agenda discuţiilor Reţelei au figurat: raportul de activitate al punctelor naţionale de contact pentru Reţeaua Judiciară Europeană în materie civilă şi comercială, precum şi cel al Reţelei Judiciare Române, probleme curente ale activităţii membrilor Reţelei şi Secretariatului acesteia, precum şi propuneri pentru activităţile ce urmează a fi desfăşurate în cursul anului 2013.

Au fost discutate: agenda legislativă a UE şi unele proiecte de regulamente aflate în curs de negociere sau recent adoptate în domeniul liberei circulaţii a cetăţenilor şi întreprinderilor prin simplificarea acceptării anumitor documente oficiale în UE, precum şi cele privind ordonanţa asiguratorie europeană de indisponibilizare a conturilor bancare, insolvenţă, succesiuni, regimurile matrimoniale, măsurile de protecţie civilă.

La întâlnire au participat membri Reţelei Judiciare Române în materie civilă şi comercială: judecători de la secţiile civile ale curţilor de apel, reprezentanţi din Ministerul Justiţiei şi un reprezentant al Uniunii Notarilor Publici din România. Reuniunea a fost deschisă de Simona-Maya Teodoroiu, secretar de stat, şi Florin-Aurel Moţiu, secretar de stat.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro