Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

Decizia CE privind finanţarea programului „O formare mai bună pentru o hrană mai sigură”
18.06.2013 | Adina-Elena OPREA

JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria C 170 din 15 iunie 2013 a fost publicată Decizia Comisiei privind finanţarea programului de lucru din 2013 pentru formarea profesională în domeniul siguranţei alimentelor şi hranei pentru animale, al siguranţei animalelor şi al sănătăţii plantelor, în cadrul programului „O formare mai bună pentru o hrană mai bună”.

Programul vine să asigure respectarea normelor care vizează prevenirea, eliminarea sau reducerea riscurilor care ar putea apărea pentru oameni şi animale, dar şi să garanteze practici loiale în comerţul cu hrană, protejând astfel interesele consumatorilor.

În cadrul programului, Comisia va organiza cursuri de formare pentru personalul care desfăşoară controale oficiale în toate statele membre, în vederea dobândirii unei formări profesionale în domeniul legislaţiei UE privind hrana pentru animale şi produsele alimentare.

Suma totală alocată desfăşurării acestui program este de 16 170 000 EUR şi se plăteşte Agenţiei Executive pentru Sănătate şi Consumatori.

Decizia a fost adoptată la Bruxelles la 10 iunie 2013.

Adina Elena OPREA

Secţiuni: Comunicare profesională, Dreptul sanatatii, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO