Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Traian Băsescu s-a întâlnit cu directorul CIA
19.06.2013 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Preşedintele României, Traian Băsescu, l-a primit marţi, 18 iunie 2013, la Palatul Cotroceni, pe directorul CIA, John O. Brennan, potrivit unui comunicat.

În cadrul întrevederii, Traian Băsescu, și John O. Brennan, au abordat o serie de teme de interes pentru România și Statele Unite ale Americii, printre care teme cu privire la probleme de securitate generate de Primăvara Arabă, situația din Orientul Mijlociu și situația de securitate din Afganistan. De asemenea, au făcut o analiză asupra creșterii nivelului de securitate ca efect al Acordului dintre România și Statele Unite ale Americii privind amplasarea sistemului de apărare împotriva rachetelor balistice al SUA în România.

Directorul CIA a ținut să aprecieze, în mod special, nivelul de cooperare dintre instituțiile de securitate din cele două state, precum și profesionalismul serviciilor de informații românești și schimbul de informații și analizele care stau la baza deciziilor în cadrul NATO, dar și în relația bilaterală dintre România și Statele Unite ale Americii.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate