« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

CE urmăreşte eficientizarea serviciilor publice de ocupare a forţei de muncă
19.06.2013 | Adina-Elena OPREA

Secţiuni: Content, Dreptul muncii, Dreptul securitatii sociale | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Comisia Europeană propune o decizie menită să ducă la îmbunătăţirea serviciilor publice de ocupare a forţei de muncă, vizând o cooperare mai strânsă între acestea, în scopul de a răspunde mai bine nevoilor şomerilor şi ale angajatorilor.

Rolul serviciilor publice de ocupare a forţei de muncă din statele membre este unul esenţial în ceea ce priveşte sprijinirea şomerilor din Europa şi în privinţa implementării de către statele membre a politicilor privind ocuparea forţei de muncă.

László Andor, comisarul european pentru ocuparea forţei de muncă, afaceri sociale şi incluziune a declarat: „Îmbunătățirea eficienței și eficacității serviciilor publice de ocupare a forței de muncă, care joacă un rol esențial în ceea ce privește politicile active în domeniul pieței forței de muncă, este esențială pentru soluționarea șomajului ridicat. Această propunere ar ajuta serviciile publice de ocupare a forței de muncă să îndeplinească acest rol esențial și ar contribui la o mai bună coordonare europeană a politicilor din domeniul ocupării forței de muncă.”

Adina Elena OPREA

 
Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD