Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Metodologia privind acreditarea domeniilor de studii universitare de master


19 iunie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Noutăți legislative, Universitaria

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 359 din data de 17 iunie 2013 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 369/2013 pentru aprobarea Metodologiei privind acreditarea domeniilor de studii universitare de master pe baza programelor de studii de master acreditate.

Hotararea de Guvern stabileste, in principal, urmatoarele:

Instituțiile de invațamant superior acreditate care iși școlarizeaza studenți la programe de studii universitare de master acreditate se considera Instituții Organizatoare de Studii Universitare de Masterat (IOSUM), acreditate pentru domeniile de studii de master in care acestea se incadreaza.

Incepand cu anul universitar 2013-2014, domeniile de studii universitare de master acreditate se constituie, la propunerea senatelor universitare din programele de studii universitare de master acreditate de ARACIS pana la data de 30 iunie 2013.

Incepand cu anul universitar 2013-2014, stabilirea numarului maxim al studenților care pot fi școlarizați pentru fiecare domeniu, se realizeaza in urma evaluarii externe facute de catre ARACIS sau de catre o alta agenție de asigurare a calitații, din țara sau strainatate, inregistrata in Registrul European pentru Asigurarea Calitații in Invațamantul Superior.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică