Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Tribunalul Hunedoara. Deschiderea procedurii insolvenţei faţă de Primăria Aninoasa
20.06.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Insolvență
JURIDICE - In Law We Trust

Tribunalul Hunedoara a dispus, luni, 17 iunie 2013, deschiderea procedurii de insolvenţă solicitată de Primăria Aninoasa, numind ca administrator judiciar SCP Tudor & Asociaţii SPRL, care va avea onorariu egal cu indemnizaţia lunară a primarului, majorată cu 30 la sută, potrivit hunedoreanul.ro.

Termenul pentru continuarea procedurii de intrare în insolvenţă este 10 septembrie.

Ildiko Glăman, purtătorului de cuvânt al Tribunalului Hunedoara: „Instanţa a numit administrator judiciar pe SCP Tudor&Asociaţii SPRL. Primarul unităţii administrativ-teritoriale a oraşului Aninoasa va păstra atribuţiile de ordonator principal de credite până la solicitarea de suspendare a atribuţiilor. În cinci zile, administratorul judiciar trebuie să anunţe toţi creditorii menţionaţi în lista depusă la dosar. S-a fixat termen-limită pentru înregistrare de admitere a creanţelor data de 15 august. De asemenea, s-a stabilit data de 11 septembrie 2013 termen-limită pentru verificarea crenţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor, iar eventuale contestaţii vor fi soluţionate până în data de 28 septembrie. Termenul de afişare a tabelului definitiv cu lista creanţelor va fi 9 octombrie 2013. Decizia instanţei este cu drept de opoziţie în 15 zile de la primirea notificării de către creditori şi cu drept de recurs de zece zile de la comunicare”.

Primăria din Aninoasa, judeţul Hunedoara, a depus, în 6 iunie 2013, la Tribunalul Hunedoara o cerere de intrare în insolvenţă, instituţia având arierate de aproximativ şase milioane de lei către furnizori şi stat, iar viceprimarul Adrian Albescu declara că datoriile datează de pe vremea fostului primar Ilie Botgros.

 

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti