BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
PIPEREA & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Hunedoara. Deschiderea procedurii insolvenţei faţă de Primăria Aninoasa

20.06.2013 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Tribunalul Hunedoara a dispus, luni, 17 iunie 2013, deschiderea procedurii de insolvenţă solicitată de Primăria Aninoasa, numind ca administrator judiciar SCP Tudor & Asociaţii SPRL, care va avea onorariu egal cu indemnizaţia lunară a primarului, majorată cu 30 la sută, potrivit hunedoreanul.ro.

Termenul pentru continuarea procedurii de intrare în insolvenţă este 10 septembrie.

Ildiko Glăman, purtătorului de cuvânt al Tribunalului Hunedoara: „Instanţa a numit administrator judiciar pe SCP Tudor&Asociaţii SPRL. Primarul unităţii administrativ-teritoriale a oraşului Aninoasa va păstra atribuţiile de ordonator principal de credite până la solicitarea de suspendare a atribuţiilor. În cinci zile, administratorul judiciar trebuie să anunţe toţi creditorii menţionaţi în lista depusă la dosar. S-a fixat termen-limită pentru înregistrare de admitere a creanţelor data de 15 august. De asemenea, s-a stabilit data de 11 septembrie 2013 termen-limită pentru verificarea crenţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor, iar eventuale contestaţii vor fi soluţionate până în data de 28 septembrie. Termenul de afişare a tabelului definitiv cu lista creanţelor va fi 9 octombrie 2013. Decizia instanţei este cu drept de opoziţie în 15 zile de la primirea notificării de către creditori şi cu drept de recurs de zece zile de la comunicare”.

Primăria din Aninoasa, judeţul Hunedoara, a depus, în 6 iunie 2013, la Tribunalul Hunedoara o cerere de intrare în insolvenţă, instituţia având arierate de aproximativ şase milioane de lei către furnizori şi stat, iar viceprimarul Adrian Albescu declara că datoriile datează de pe vremea fostului primar Ilie Botgros.

 

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate