Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

O delegaţie a Parlamentului din Republica Moldova în vizită de lucru la MJ

20.06.2013 | JURIDICE.ro

Miercuri, 19 iunie 2013, secretarul de stat în Ministerul Justiţiei, Simona–Maya Teodoroiu s-a întâlnit cu o delegaţie a Parlamentului din Republica Moldova condusă de Ana Guţu, co-preşedinte al Comisiei Comune pentru Integrare Europeană între Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova, preşedintele Comisiei pentru politică externă şi integrare europeană din Parlamentul Republicii Moldova, potrivit unui comunicat al MJ.

Ana Guţu: „România acoperă un spaţiu civilizator, istoric şi cultural comun cu Republica Moldova, iar sprijinul necondiţionat al oficialilor români la nivel european este apreciat la justa sa valoare.”

Simona-Maya Teodoroiu: “Ne concentram în continuare pe identificarea de surse de finanţare pentru a dezvolta noi proiecte de substanţă în plan bilateral.”

Întrevederea a fost organizată în marja celei de-a doua Reuniuni a Comisiei Comune pentru Integrare Europeană între Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova, care are loc la Bucureşti în perioada 18-19 iunie 2013 .


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership