Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

O delegaţie a Parlamentului din Republica Moldova în vizită de lucru la MJ

20.06.2013 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Miercuri, 19 iunie 2013, secretarul de stat în Ministerul Justiţiei, Simona–Maya Teodoroiu s-a întâlnit cu o delegaţie a Parlamentului din Republica Moldova condusă de Ana Guţu, co-preşedinte al Comisiei Comune pentru Integrare Europeană între Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova, preşedintele Comisiei pentru politică externă şi integrare europeană din Parlamentul Republicii Moldova, potrivit unui comunicat al MJ.

Ana Guţu: „România acoperă un spaţiu civilizator, istoric şi cultural comun cu Republica Moldova, iar sprijinul necondiţionat al oficialilor români la nivel european este apreciat la justa sa valoare.”

Simona-Maya Teodoroiu: “Ne concentram în continuare pe identificarea de surse de finanţare pentru a dezvolta noi proiecte de substanţă în plan bilateral.”

Întrevederea a fost organizată în marja celei de-a doua Reuniuni a Comisiei Comune pentru Integrare Europeană între Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova, care are loc la Bucureşti în perioada 18-19 iunie 2013 .

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate