BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
CRAZNIC
Print Friendly, PDF & Email

Ministerul Justiţiei derulează proiectul ref. recuperarea creanţelor

21.06.2013 | JURIDICE.ro

CSM a dat publicitatii caietul de sarcini pentru selectia unui expert in vederea participarii la activitatile care vor fi realizate in cadrul proiectului „Intarirea capacitatii ARO-urilor (Assets Recovery Offices – birourilor de recuperare a creantelor) si a organelor judiciare din UE in lupta criminalitatii economice si in recuperarea creantelor”.

Ministerul Justitiei, deruleaza, in calitate de coordonator, proiectul „Intarirea capacitatii ARO-urilor (Assets Recovery Offices – birourilor de recuperare a creantelor) si a organelor judiciare din UE in lupta criminalitatii economice si in recuperarea creantelor”, finantat in cadrul programului comunitar al CE, aferent anului 2011, „Prevenirea si combaterea criminalitatii – ISEC”.

Beneficiarul proiectului: Oficiul National de Prevenire a Criminalitatii si Cooperare pentru Recuperarea Creantelor provenite din infractiuni din cadrul MJ. Proiectul va fi implementat in parteneriat cu Franta, prin Ministerul Justitiei si Scoala Nationala a Magistraturii, Ungaria, prin Biroul National de Investigatii si Olanda, prin Biroul de recuperare a creantelor (Criminal Assets Deprivation Bureau).

Proiectul are drept obiectiv cresterea eficientei oficiilor de recuperare a creantelor si a organelor judiciare din stalele membre partenere prin intensificarea cooperarii in lupta impotriva criminalitatii economice si financiare, prin perfectionarea profesionala a specialistilor vizati cu privire la cele mai bune metode de investigare, depistare si confiscare a produselor infractiunilor, precum si prin elaborarea unui ghid de practici in materie, bazat pe experienta statelor membre partenere.

:: detalii


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership