Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

UE lansează în 2014 un nou program pentru educaţie, formare şi tineret


20 iunie 2013 | Adina-Elena OPREA

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Ca urmare a succesului pe care l-au avut programele Erasmus Mundus şi Tempus, UE va lansa în ianuarie 2014 un nou program pentru educaţie, formare şi tineret, al cărui  obiectiv va fi cooperarea între ţările din Uniune  şi ţările din sudul Mediteranei, potrivit unui comunicat al CE.

Potrivit aceluiaşi comunicat, pentru prima dată, la programul Erasmus vor putea participa și universități din afara UE.

Cu ocazia „summitului” universitar organizat la Nicosia, Androulla Vassiliou, comisarul European, a declarat: „De la lansarea sa în 2004, programul Erasmus Mundus a înregistrat un succes enorm. Îmi face o deosebită plăcere să anunț că noul program ne va permite să sprijinim un număr și mai mare de schimburi. Investițiile în tineret reprezintă cele mai bune investiții, în Europa și în țările din sudul Mediteranei. Dorim să sprijinim tinerii, care joacă un rol esențial pentru schimbările sociale și politice, precum și pentru prosperitatea viitoare a regiunii. Dorim să ne demonstrăm angajamentul în favoarea unei cooperări de durată cu vecinii noștri în domeniul învățământului superior”.

Adina Elena OPREA

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii