Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Repartizarea cifrei de şcolarizare pentru studii universitare de master în anul universitar 2013-2014

21.06.2013 | JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 367 din data de 20 iunie 2013 a fost publicat Ordinul ministrului educatiei nationale si ministrului delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica nr. 3895/2013 privind repartizarea cifrei de scolarizare pentru studii universitare de master in vederea admiterii la studii in anul universitar 2013-2014.

Actul normativ stabileste modul de repartizare a cifrei de scolarizare pentru studii universitare de master organizate in regim de finantare de la bugetul de stat, alocata de Ministerul Educatiei Nationale institutiilor de invatamant superior de stat.

Alocarea cifrei de scolarizare pentru studii universitare de master, organizate in regim de finantare de la bugetul de stat, se realizeaza avand in vedere capacitatea de scolarizare a domeniilor de studii universitare de master.

 


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership