Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR pregătește modificarea regulilor răspunderii disciplinare a avocaților
23.06.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 21 iune 2013, UNBR a dat publicităţii materiale de lucru pregătite pentru analiză, dezbateri și adoptarea de hotărâri în ședința Consiliului UNBR din 29-30 iunie 2013:
Impactul NCPC asupra regulilor de judecată aplicabile în cazul instanțelor disciplinare reglementate în cadrul profesiei de avocat – analiză întocmită de Departamentul de Pregătire Continuă al INPPA aflat sub coordonarea Directorului Institutului.
Aspecte privitoare la regulile de judecată în fața instanțelor disciplinare specifice profesiei de avocat. Compatibilitatea acestora cu dispozițiile Codului de Procedură Civilă. Propuneri – proiect realizat de Departamentul de Pregătire Continuă al INPPA aflat sub coordonarea Directorului Institutului.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.