« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Cătălin Băiculescu se alătură echipei ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII
25.06.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Cătălin Băiculescu activează în cadrul ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII în calitate de avocat asociat, începând cu data de 22 iunie 2013.

Cătălin Băiculescu a decis să se alăture echipei ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII după ce din anul 2008 deţinuse rolul de co-managing partner şi apoi deputy managing partner al Muşat & Asociaţii. El şi-a început activitatea în anii de pionierat ai avocaturii de business din România, dobândind cea mai mare vechime profesională pe care un partener non-fondator a acumulat-o vreodată în cadrul Muşat & Asociaţii.

Potrivit reprezentanţilor ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, cooptarea lui Cătălin Băiculescu va contribui la consolidarea practicii firmei, cu precădere în domeniile fuziuni şi achiziţii, drept financiar-bancar şi IT&C: „Dată fiind experienţa profesională pe care am împărtăşit-o timp de 7 ani, alegerea lui Cătălin e una firească: el se alătură foştilor coechipieri, celor care acum 15-20 ani visau să schimbe „faţa” pieţei de avocatură. Ne bucurăm să-l primim pe Cătălin în rândurile noastre – un profesionist impecabil, un avocat de mare ţinută, un câştig enorm pentru firma noastră”, a declarat Florentin Ţuca, managing partner.

După aproape trei ani în care echipa de conducere a inclus 20 de avocaţi asociaţi, ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII anunţă că lărgirea echipei de parteneri va continua în 2013. „Vom efectua mai multe promovări interne, minim 2 parteneri vor mai fi numiţi în acest an. Am intrat într-o nouă fază de consolidare, în care concomitent cu întărirea anumitor practici, ne vom adapta continuu şi vom valorifica oportunităţile de dezvoltare a business-ului lansând noi servicii şi investind în oameni de calitate”, a adăugat Gabriel Zbârcea, managing partner.

Catalin Baiculescu„Cei 15 ani petrecuţi la Muşat & Asociaţii m-au format ca avocat şi mi-au adus multe provocări şi satisfacţii profesionale, cu suişurile şi coborâşurile inerente, la fel ca în orice alt tip de relaţie de lungă durată. Pentru mine acum contează viitorul, proiectele profesionale pe care le voi derula alături de prietenii de la ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII. Mi-am dorit o nouă oportunitate în carieră şi cred că expertiza mea ca avocat şi manager îşi va găsi locul potrivit în cadrul ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII. M-au convins trecutul comun, calibrul proiectelor şi clienţilor firmei, nu în ultimul rând calitatea oamenilor, profesionalismul şi creativitatea cu care ei înţeleg să practice această profesie”, a precizat Cătălin Băiculescu, Avocat Asociat al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII.

Cătălin Băiculescu deţine o experienţă profesională de 15 ani, oferind consultanţă juridică în legătură cu diverse proiecte de investiţii (fuziuni, achiziţii şi privatizări, proiecte de tip „greenfield”), precum şi în ceea ce priveşte operaţiunile din domeniul financiar-bancar şi al asigurărilor (tranzacţii financiare, finanţări de proiecte şi refinanţări, restructurări, leasing etc). În plus, el este specializat în domeniul IT&C, telecom şi media, asigurând asistenţă juridică unora dintre cei mai mari jucători din industria de profil. Este membru al Comisiei de Disciplină a Baroului Bucureşti.

Cătălin Băiculescu a fost recomandat de publicaţiile internaţionale de specialitate ca unul dintre cei mai buni avocaţi în domeniul fuziunilor, achiziţiilor şi privatizărilor, fiind clasat pe prima poziţie în directorul Chambers Europe şi cotat drept „Leading Individual” de Legal 500.

Despre ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚIICu o echipă formată din 100 de avocaţi dintre care 21 parteneri în cadrul biroului din Bucureşti, ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII operează un sediu secundar în Cluj-Napoca, care funcţionează în asociere cu Nistorescu, Şomlea & Asociaţii, cât şi un birou de reprezentanţă în Madrid, Spania. Totodată, firma a stabilit o colaborare strategică pe principiul „best friend” cu Ţurcan Cazac, liderul pieţei de avocatură de business din Chişinău, Republica Moldova.

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII oferă asistenţă juridică în toate domeniile dreptului, fiind recomandată de prestigioase directoare internaţionale de specialitate pentru serviciile în domenii precum litigii şi arbitraje internaţionale, achiziţii publice, energie şi resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social,  drept societar şi comercial, fuziuni, achiziţii/privatizări, etc.

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a primit numeroase aprecieri şi distincţii pentru dinamismul, viziunea şi determinarea cu care a adoptat practici inovatoare pe piaţa serviciilor juridice din România. Astfel, în ultimii cinci ani, ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a fost singura casă de avocatură din Europa de Est recunoscută în raportul Financial Times’ Innovative Lawyers ca una dintre cele mai inovatoare firme de avocatură din Europa Continentală. Totodată, firma a câştigat premiul Law Firm of the Year: Romania (IFLR European Awards 2012), premiul Best Managed Workplace pentru cel mai apreciat stil de management (MPF European Leadership Awards 2012), premiul Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans (The Lawyer European Awards 2010), premiul Law Firm of the Year (Chambers Europe Awards for Excellence 2010). De asemenea, timp de patru ani consecutivi ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a fost desemnată Firma de avocatură a anului din România, urmare a nominalizărilor primite din partea unui juriu independent, constituit din reputaţi oameni de afaceri.

Portofoliul ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII include numeroase companii naţionale şi multi-naţionale, importante instituţii financiare, precum şi autorităţi publice şi instituţii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienţi se numără: Erste Bank/Banca Comercială Română (BCR), NIS-Gazprom, Expur S.A. – parte a grupului francez Sofiprotéol/Saipol, OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Colgate Palmolive, Bursa de Valori Bucureşti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania etc.

 
Secţiuni: Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD