Secţiuni » Articole
Articole autoriRNSJESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim cărţi
Opinii
3 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Despre oameni inteligenți, activi și morali. La mulți ani!
28.06.2013 | Andrei SĂVESCU

Vine vacanța! Îmi vine în minte „BD la munte și la mare”, ceea ce vă doresc și dumneavoastră. Îmi vine în minte figura inconfundabilă a unui prieten foarte cunoscut lumii juridice, a cărui modestie este de natură să mă rețină să-l divulg.

Dacă este să fim sinceri, ceea ce nu este întodeauna un mijloc bogat în eficiență, trebuie să recunoaștem că majoritatea tinerilor care se apleacă spre știința juridică au fost elevi pentru care matematica nu a reprezentat, nici măcar pe departe, un domeniu confortabil.

Din acest motiv, matematica este un domeniu lipsit de farmec pentru marea majoritate a absolvenților facultăților de drept. De la această regulă există unele excepții, juriști care execută algoritmul gândirii cu rapiditate și precizie, pe un făgaș de umor amărui (ca o ciocolată bună).

Prietenul cu figura la care m-am referit mai sus este așa. În plus, are norocul să găsească în comunitatea JURIDICE.ro  interlocutori care îl savurează. Am văzut asta cu ochii mei, de mai multe ori.

Deși radioactivitatea naturală a României mă face să fiu pesimist și rezervat, faptul că acest prieten face o figură bună în fața comunității JURIDICE.ro este un motiv suficient să fiu încredințat că pământul scumpei noastre patrii are suficiente resurse mentale pentru ca lumea în care trăim să fie, în mod absolut, confortabilă.

De aceea adresez astăzi urarea “La mulți ani!” atât figurii inconfundabile cât și dumneavoastră, apropiații de JURIDICE.ro, pentru că sunteți la fel de inteligenți, activi și morali ca și noi.

Vă mulțumesc pentru atenție și vă doresc o vacanță de vară accentuată!

dr. Andrei SĂVESCU


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Au fost scrise până acum 3 de comentarii cu privire la articolul “Despre oameni inteligenți, activi și morali. La mulți ani!”

  1. Oana GAVRILĂ spune:

    Pentru toate calitatile descrise mai sus, pentru ca ne-a demonstrat ca a fi un bun profesionist inseamna, in primul rand, a nu uita sa fii om, pentru ca a stiut sa rada cu si de noi fara a ne impiedica sa evoluam, pentru ca e figura marcanta a anilor de studentie dar si a practicii ulterioare, La multi ani!

  2. Mihaela MAZILU-BABEL spune:

    slike! mai ales pentru tag-ul ciocolată

  3. Ștefan VLAD spune:

    Ma bate gandul sa incerc sa ghicesc numele prietenului. Sa incerc? Sa nu incerc?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.