Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Magistratului sărbătorită la Curtea de Apel Timişoara
30.06.2013 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Luni, 1 iulie 2013, Curtea de Apel Timişoara celebrează Ziua Magistratului, alături de toate instanţele din România.

În acest context, Curtea, alături de Baroul de Avocaţi Timiş şi Asociaţia Mediatorilor din România, prin Trirema Mediation Group Timişoara organizează o Masă Rotundă cu tema „Romania in contextul reperelor internationale ale medierii”.

Dezbaterea va avea loc în Sala de Consiliu a Curţii de Apel Timişoara, Piaţa Ţepeş Vodă nr.2 A, etaj II, Palatul Dicasterial.

Scopul acestei dezbateri constă în evaluarea stadiului de implementare a medierii in Romania, a impactului acestui domeniu si profesiei de mediator pe palierele puterii executive, judecatoresti si legislative, precum si al opiniei publice, comparativ cu statele dezvoltate ale lumii, precum şi stabilirea unor posibile directii de dezvoltare in cazul particular al tarii noastre.

Rezultatele acestei dezbateri nu pot avea un efect pozitiv dacă nu sunt aduse şi la cunoştinţa opiniei publice şi de aceea, organizatorii au decis invitarea la acest dialog şi a jurnaliştilor acreditaţi pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care pot astfel contribui din nou la educarea civică – juridică a comunităţii locale.

Prin urmare, stimaţi jurnalişti, vă aşteptăm cu mult drag !

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate