Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Noi promovări în cadrul BOȘTINĂ & ASOCIAȚII
01.07.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Doru Boştină a devenit directorul de dezvoltare al Casei de avocatură BOŞTINĂ & ASOCIAŢII, partenerii desemnând în funcţia de managing partner pe Gheorghe Boştină. Schimbarea a intrat în vigoare din 28 iunie 2013.

Doru Boştină: „După ce am reuşit ca în ultimii doi ani să ne clasăm pe primu loc în topul caselor de avocatură după veniturile realizate, şi analizând rezultatele financiare ale primului semestru, am ajuns la concluzia că este vital să mă dedic în exclusivitate eforturilor de dezvoltare ale companiei şi să renunţ la activitatea avocaţială propriu-zisă. Am alcătuit un task-force al cărui scop va fi de a explora căile de expansiune pe piata avocaturii şi de a găsi cele mai oportune modalităti de a face faţă atât concurenţei cât şi noilor condiţii ale economiei româneşti. In curând vom face publice datele financiare ale primului semestru şi semnele sunt incurajatoare, indicându-ne încă un an foarte bun, pe care putem construi strategii de dezvoltare pe termen mediu si lung.”

Gheorghe Boştină este în varstă de 64 ani şi este avocat cu o carieră juridică de peste 40 de ani, membru al Baroului Bucureşti.

Gheorghe Boştină: „Este, fără îndoială o onoare şi o provocare pentru mine să conduc o echipă atât de numeroasă din poziţia de managing partner, însă echipa noastră s-a sudat de-alungul multor ani, acumulând expertiza necesară pentru a putea aborda orice fel de proiecte, indiferent de mărima sau complexitatea lor.”

In acest moment, Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii are 18 avocaţi partneri şi peste 130 de avocati colaboratori şi consultanţi.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2012 de 16, 98 milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 19 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti