« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

Decizie de referinţă în jurisprudenţa CAB
02.07.2013 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Content, Dreptul sanatatii | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

MUŞAT & ASOCIAŢII a reprezentat cu succes compania Farmexim, unul dintre cei mai importanţi importatori şi distribuitori de medicamente de pe piaţa locală, într-un litigiu privind anularea unor contribuții clawback, continuând astfel seria soluţiilor favorabile obţinute de echipa MUŞAT & ASOCIAŢII în această materie încă din 2012. Decizia a fost pronunţată de către Curtea de Apel Bucureşti, în data de 25 iunie 2013.

Coordonatorul echipei de avocaţi formată din Călin Dobre şi Ionuţ Iablonschi, ambii senior associate, a fost Octavian Popescu, partner.

Octavian Popescu: „Această decizie devine un punct de referinţă în jurispridenţa Curţii de Apel în materia litigiilor ce au ca obiect anularea contribuţiilor clawback, fiind pentru prima dată când o instanţă de judecată, pe lângă problematica TVA, sancţionează Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) pentru caracterul eronat al raportărilor dintre Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate şi CNAS. A fost un caz complex care a necesitat o serie de analize integrate, mai ales în contextul în care taxa clawback reprezintă o temă de interes atât pentru autorităţi, cât şi pentru producătorii de medicamente.”

:: detalii

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.