Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Decizie de referinţă în jurisprudenţa CAB

02.07.2013 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

MUŞAT & ASOCIAŢII a reprezentat cu succes compania Farmexim, unul dintre cei mai importanţi importatori şi distribuitori de medicamente de pe piaţa locală, într-un litigiu privind anularea unor contribuții clawback, continuând astfel seria soluţiilor favorabile obţinute de echipa MUŞAT & ASOCIAŢII în această materie încă din 2012. Decizia a fost pronunţată de către Curtea de Apel Bucureşti, în data de 25 iunie 2013.

Coordonatorul echipei de avocaţi formată din Călin Dobre şi Ionuţ Iablonschi, ambii senior associate, a fost Octavian Popescu, partner.

Octavian Popescu: „Această decizie devine un punct de referinţă în jurispridenţa Curţii de Apel în materia litigiilor ce au ca obiect anularea contribuţiilor clawback, fiind pentru prima dată când o instanţă de judecată, pe lângă problematica TVA, sancţionează Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) pentru caracterul eronat al raportărilor dintre Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate şi CNAS. A fost un caz complex care a necesitat o serie de analize integrate, mai ales în contextul în care taxa clawback reprezintă o temă de interes atât pentru autorităţi, cât şi pentru producătorii de medicamente.”

:: detalii

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week