« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Încasările BOŞTINĂ & ASOCIAŢII în primul semestru din 2013
02.07.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În primul semestru din 2013, casa de avocatură BOŞTINĂ & ASOCIAŢII a avut o activitate susţinută, reuşind încasări din activităţi avocaţiale în România în valoare de 9,8 milioane euro. Departamentul care a contribuit cel mai mult la această creştere a fost cel de „Litigii si executări silite” – 24%.

Gheorghe Boştină: “Rezultatele pentru S1 sunt mulţumitoare atât din punct de vedere cantitativ cât şi calitativ. Din punct de vedere cantitativ, este semnificativ faptul că am reuşit să încasăm în doar o jumătate de an aproape echivalentul veniturilor realizate în 2012 numai de biroul din Bucureşti, în timp ce din punct de vedere calitativ se poate observa o creştere a numărului ariilor de practică ce contribuie la cifra de afaceri a casei de avocatură cu mai mult de 5%, semn al diversificării şi reducerii expunerii pe un număr mic de arii de practică. În a doua jumătate a anului sperăm ca acest trend pozitiv să continue şi să încheiem 2013 cu o cifră de afaceri considerabil mai mare decât cea de anul trecut, desigur funcţie şi de evoluţia generală a economiei româneşti.”

:: detalii

 
Secţiuni: Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD