TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Încasările BOŞTINĂ & ASOCIAŢII în primul semestru din 2013
02.07.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În primul semestru din 2013, casa de avocatură BOŞTINĂ & ASOCIAŢII a avut o activitate susţinută, reuşind încasări din activităţi avocaţiale în România în valoare de 9,8 milioane euro. Departamentul care a contribuit cel mai mult la această creştere a fost cel de „Litigii si executări silite” – 24%.

Gheorghe Boştină: “Rezultatele pentru S1 sunt mulţumitoare atât din punct de vedere cantitativ cât şi calitativ. Din punct de vedere cantitativ, este semnificativ faptul că am reuşit să încasăm în doar o jumătate de an aproape echivalentul veniturilor realizate în 2012 numai de biroul din Bucureşti, în timp ce din punct de vedere calitativ se poate observa o creştere a numărului ariilor de practică ce contribuie la cifra de afaceri a casei de avocatură cu mai mult de 5%, semn al diversificării şi reducerii expunerii pe un număr mic de arii de practică. În a doua jumătate a anului sperăm ca acest trend pozitiv să continue şi să încheiem 2013 cu o cifră de afaceri considerabil mai mare decât cea de anul trecut, desigur funcţie şi de evoluţia generală a economiei româneşti.”

:: detalii

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate