Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Încasările BOŞTINĂ & ASOCIAŢII în primul semestru din 2013
02.07.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În primul semestru din 2013, casa de avocatură BOŞTINĂ & ASOCIAŢII a avut o activitate susţinută, reuşind încasări din activităţi avocaţiale în România în valoare de 9,8 milioane euro. Departamentul care a contribuit cel mai mult la această creştere a fost cel de „Litigii si executări silite” – 24%.

Gheorghe Boştină: “Rezultatele pentru S1 sunt mulţumitoare atât din punct de vedere cantitativ cât şi calitativ. Din punct de vedere cantitativ, este semnificativ faptul că am reuşit să încasăm în doar o jumătate de an aproape echivalentul veniturilor realizate în 2012 numai de biroul din Bucureşti, în timp ce din punct de vedere calitativ se poate observa o creştere a numărului ariilor de practică ce contribuie la cifra de afaceri a casei de avocatură cu mai mult de 5%, semn al diversificării şi reducerii expunerii pe un număr mic de arii de practică. În a doua jumătate a anului sperăm ca acest trend pozitiv să continue şi să încheiem 2013 cu o cifră de afaceri considerabil mai mare decât cea de anul trecut, desigur funcţie şi de evoluţia generală a economiei româneşti.”

:: detalii

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.