Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Reorganizarea Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie
09.07.2013 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 390 din data de 29 iunie 2013 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 75/2013 privind unele masuri pentru reorganizarea prin divizare partiala a Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, pentru modificarea unor acte normative, precum si pentru reglementarea unor masuri privind activitatea Departamentului pentru Energie.

Potrivit ordonantei de urgenta, Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (O.P.S.P.I.) se reorganizeaza prin divizare partiala prin desprinderea unei parti din patrimoniu si transmiterea acesteia catre Departamentul pentru Energie din cadrul Ministerului Economiei.

Partea din patrimoniu transmisa catre Departamentul pentru Energie este aferenta exercitarii, in numele Ministerului Economiei, a atributiilor acestuia de institutie publica implicata in domeniul privatizarii, privind exercitarea calitatii de actionar al statului la societatile nationale, companiile nationale si la celelalte societati comerciale din domeniul energetic si resurselor energetice din portofoliul Ministerului Economiei, precum si referitoare la monitorizarea postprivatizare a indeplinirii clauzelor din contractele de vanzare-cumparare de actiuni incheiate in cadrul proceselor de privatizare, pentru societatile nationale, companiile nationale si celelalte societati din domeniul energetic si resurselor energetice din portofoliul Ministerului Economiei.

Se reglementeaza, de asemenea, procedurile aflate in derulare in cadrul OPSPI.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate