« Flux noutăţi
Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

Curtea de Apel Târgu-Mureş. Concurs de ocupare a posturilor vacante de grefier
09.07.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În condiţiile prevăzute de Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanţele judecătoreşti şi la parchetele de pe lângă acestea, aprobat prin HCSM nr. 277/2013, cu modificările şi completările ulterioare, Curtea de Apel Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unor posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice la instanţele din circumscripţie, după cum urmează:
Tribunalul Mureş-1 post
Tribunalul Harghita-3 posturi
Judecătoria Târgu-Mureş-7 posturi
Judecătoria Sighişoara-1 post
Judecătoria Târnăveni-1 post
Judecătoria Miercurea Ciuc-3 posturi

Concursul constă în susţinerea unei probe practice eliminatorii şi a unei probe scrise de verificare a cunoştinţelor teoretice şi se va desfăşura conform următorului calendar:
– 7 septembrie 2013 – susţinerea probei practice eliminatorii de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator
– 8 septembrie 2013 – susţinerea probei scrise la disciplinele procedură penală, procedură civilă şi organizare judiciară

Locul şi programul de desfăşurare a celor două probe se va stabili ulterior în funcţie de numărul candidaţilor înscrişi la concurs, urmând a forma obiectul unui alt anunţ, care va fi adus la cunoştinţa candidaţilor în timp util.

 

 
Secţiuni: Anunțuri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD