Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

A mai rămas o săptămână pentru înscrierile la Internet Law Summer School 2013
09.07.2013 | Luca CIUBOTARU

Secţiuni: Cyberlaw, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

ELSA Iași, înființată în anul 1999, parte a rețelei internationale ELSA (European Law Student’s Association) – cea mai mare asociaţie independentă a studenţilor la drept din întreaga lume ce numără astăzi peste 38.000 de membri din peste 220 de facultăți și 42 de țări – cu sprijinul Council of Europe, organizează

Internet  Law Summer School – Libertatea de exprimare de la offline la online

Predeal, 18-25 august

Partener media: JURIDICE.ro

Internet Law Summer School

Eşti student al unei facultăți de drept? Internetul reprezintă pentru tine mai mult decât o cale  de comunicare? Acum ai ocazia să înveţi de la cei mai buni specialişti din domeniu despre conceptul de libertate de exprimare în cadrul lumii virtuale.

Evenimentul se va desfăşura la Predeal şi îşi propune să aducă în discuţie una dintre problemele de actualitate ale acestui secol: Libertatea de Exprimare – de la offline la online.


Programul academic, extrem de variat va fi sustinut de specialişti cu un background activ in domeniu, precum:

Monica Macovei – Europarlamentar
Liana Ganea  Coordonator Program ActiveWatch România 
Bogdan Manolea – Director Executiv Asociaţia pentru Tehnologie şi Internet
Ştefan Candea  Director Centrul de Investigaţie al Jurnalismului România
Cristina Lupu – Director Program şi Comunicaţii al Centrului pentru Jurnalism Independent
Ştefan Tănase – Cercetător Senior în Securitate – Kaspersky Lab
Valentina Pavel  Asociaţia pentru Tehnologie şi Internet
Iulia Porneala – CyberGhost S.R.L.

În cadrul unui program academic divers, alături de conferințe și workshop-uri, pentru trei din cele şapte seri, sunt programate vizionări de filme documentare tematice cu ajutorul partenerilor de la Active Watch, acestea fiind urmate de dezbateri pe tema celor prezentate.


Costurile participării sunt de 700 RON (membrii ELSA)/ 750 RON (membrii non-ELSA), incluzând

  • cazarea pentru șapte nopti – Cabana Vânătorilor (***)
  • trei mese pe zi
  • logistică
  • programul social

 Cât despre programul social, acesta nu va fi mai prejos. Drumețiile, vânatoarea de comori, „The great battle„, focul de tabără și petrecerile tematice sunt doar câteva din surprizele ce te așteaptă!

Fiind proiectul de cea mai mare anvergură a asociației, Scoala de Vară ELSA Iași a devenit deja o tradiție. Ediţia 2012 a Şcolii de Vară – Dreptul internetului – organizată de ELSA Iaşi s-a desfăşurat la Sighişoara, cu un număr de 43 participanţi şi 12 invitaţi, printre care lect. dr. Maxim Dobrinoiu, Bogdan Manolea jurist specializat în Dreptul Internetului, jud. Florin Encescu preşedinte al Tribunalului Gorj, av. Alin Popescu şi av. Cristian Driga – avocaţi specializaţi în drept informatic.

Ediţia 2011 a Școlii de Vară organizată de ELSA Iași s-a desfășurat la Vama Veche, cu un număr de 42 de participanti și trei invitați, printre care și fostul Ministru al Justiției , Monica Macovei, având ca temă Libertatea de exprimare.

Nu rata ocazia! Termenul definitiv pentru înscrieri este de 15 iulie prin completarea formularului aflat pe site-ul evenimentului.

Pentru mai multe detalii și noutăți postate constant despre Internet Law Summer School – Libertatea de Exprimare de la offline la online, vizitează  http://internetlaw.elsa.ro/, sau scrie-ne la summerschool@iasi.elsa.ro

Luca CIUBOTARU
Președinte ELSA Iași

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti