Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Cătălin Suliman se alătură SCHOENHERR
12.07.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Cătălin Suliman s-a alăturat biroului din București al casei de avocatură europene Schoenherr în calitate de coordonator al departamentului de dreptul concurenței. Expert în aria sa de practică, Cătălin Suliman consolidează poziția Schoenherr ca furnizor de servicii juridice de primă mână în aspecte de dreptul concurenței, atât în România cât și în celelalte 13 birouri din regiune.

Sebastian Guțiu, managing partner al biroului din București al Schoenherr: “Clienții noștri vor beneficia de experiența practică, cunoștințele și abilitățile impresionante pe care Cătălin le deține. Suntem multumiți că un avocat de talia sa s-a alăturat echipei noastre.”

Franz Urlesberger, partenerul din Viena care coordonează activitatea departamentului de dreptul concurenței: “Cazurile de dreptul concurenței devin din ce în ce mai internaționale în caracter. Cu specialiști recunoscuți precum Cătălin în echipa noastră, Schoenherr va putea oferi clienților asistență juridică de cea mai înaltă clasă in intreaga regiune.”

Catalin_SulimanCătălin Suliman, care se alătură Schoenherr în calitate de partener, oferă consultanță juridică cu precădere în probleme de dreptul concurenței, proprietate intelectuală, bio stiinte si reglementări în sectorul de retail. Înainte, Cătălin a făcut parte timp de mai mult de 6 ani din echipa D&B David și Baias, unde a acordat asistență juridică clientilor, firme locale si internaționale, în aspecte de dreptul concurenței, proprietate intelectuală, reglementări în domeniile farmaceutic și retail. Cea mai recentă ediție a Chambers Europe evidențiază munca lui Cătălin, citând clienții care îl descriu drept “un foarte talentat avocat cu abilități tehnice impresionante.”

Cătălin oferă asistență în probleme de concurență și conformitate, de asemenea supervizează programele de instruire și simulările de investigații ale autorității de concurență. Între cei mai cunoscuți clienți pe care Cătălin i-a asistat se află OMV Petrom SA și unul dintre cei mai mari operatori de telecom. Totodată, Cătălin a consiliat clienți din diferite industrii (larg consum, retail, farmaceutică, auto si producătoare) care s-au confruntat cu probleme de concurența, concurență neloială, ajutor de stat sau proprietate intelectuală, precum și aspecte legate de reglementarea specifică fiecărui domeniu. În afară de domeniul dreptului concurenței, Cătălin are o vastă experiență în bio-științe și proprietate intelectuală.

Din 2009, Cătălin Suliman este colaborator al Universității din București, unde susține seminarii în cadrul programului de Master al Facultății de Drept. Este autor sau co-autor al multor articole, în Competition Law in Western Europe and the USA publicat de Kluwer Law sau Handbook of Competition Enforcement Agencies 2009-2012 publicat de Law Business Research.

Cătălin este absolvent al Facultății de Drept a Universității din București unde a obținut si o diplomă de master în domeniul dreptului afacerilor cu specializare în dreptul concurenței în 2007. Este membru al Baroului București din 2006.

Schoenherr a fost fondată în 1950 la Viena şi s-a dezvoltat pentru a deveni o firmă de avocatură de afaceri de top din Austria şi Europa Centrală şi de Est. Operând prin birourile localizate în Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Chisinau, Istanbul, Kiev, Liubliana, Praga, Sofia, Viena, Varşovia şi Zagreb (birou în cooperare), Schoenherr este o adevărată firmă europeană. În prezent, aproximativ jumătate dintre cei 310 avocaţi ai firmei sunt activi în sediile din afara Austriei. În România, Schoenherr şi-a început operaţiunile în 1996, fiind la acel moment una dintre primele case de avocatură ce oferea servicii juridice la standarde de calitate europeană. De-a lungul anilor, a fost implicată în proiecte de cea mai mare anvergură şi a oferit soluţii juridice la probleme de cele mai variate tipuri. În prezent, Schoenherr se afla în topul primelor 10 firme de avocatură din România (potrivit Ziarului Financiar, aprilie 2013).

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.