Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
Banner BA-01
Banner BA-02
Concurență Flux informații

Cătălin Suliman se alătură SCHOENHERR

12 iulie 2013 | JURIDICE.ro

Cătălin Suliman s-a alăturat biroului din București al casei de avocatură europene Schoenherr în calitate de coordonator al departamentului de dreptul concurenței. Expert în aria sa de practică, Cătălin Suliman consolidează poziția Schoenherr ca furnizor de servicii juridice de primă mână în aspecte de dreptul concurenței, atât în România cât și în celelalte 13 birouri din regiune.

Sebastian Guțiu, managing partner al biroului din București al Schoenherr: “Clienții noștri vor beneficia de experiența practică, cunoștințele și abilitățile impresionante pe care Cătălin le deține. Suntem multumiți că un avocat de talia sa s-a alăturat echipei noastre.”

Franz Urlesberger, partenerul din Viena care coordonează activitatea departamentului de dreptul concurenței: “Cazurile de dreptul concurenței devin din ce în ce mai internaționale în caracter. Cu specialiști recunoscuți precum Cătălin în echipa noastră, Schoenherr va putea oferi clienților asistență juridică de cea mai înaltă clasă in intreaga regiune.”

Catalin_SulimanCătălin Suliman, care se alătură Schoenherr în calitate de partener, oferă consultanță juridică cu precădere în probleme de dreptul concurenței, proprietate intelectuală, bio stiinte si reglementări în sectorul de retail. Înainte, Cătălin a făcut parte timp de mai mult de 6 ani din echipa D&B David și Baias, unde a acordat asistență juridică clientilor, firme locale si internaționale, în aspecte de dreptul concurenței, proprietate intelectuală, reglementări în domeniile farmaceutic și retail. Cea mai recentă ediție a Chambers Europe evidențiază munca lui Cătălin, citând clienții care îl descriu drept “un foarte talentat avocat cu abilități tehnice impresionante.”

Cătălin oferă asistență în probleme de concurență și conformitate, de asemenea supervizează programele de instruire și simulările de investigații ale autorității de concurență. Între cei mai cunoscuți clienți pe care Cătălin i-a asistat se află OMV Petrom SA și unul dintre cei mai mari operatori de telecom. Totodată, Cătălin a consiliat clienți din diferite industrii (larg consum, retail, farmaceutică, auto si producătoare) care s-au confruntat cu probleme de concurența, concurență neloială, ajutor de stat sau proprietate intelectuală, precum și aspecte legate de reglementarea specifică fiecărui domeniu. În afară de domeniul dreptului concurenței, Cătălin are o vastă experiență în bio-științe și proprietate intelectuală.

Din 2009, Cătălin Suliman este colaborator al Universității din București, unde susține seminarii în cadrul programului de Master al Facultății de Drept. Este autor sau co-autor al multor articole, în Competition Law in Western Europe and the USA publicat de Kluwer Law sau Handbook of Competition Enforcement Agencies 2009-2012 publicat de Law Business Research.

Cătălin este absolvent al Facultății de Drept a Universității din București unde a obținut si o diplomă de master în domeniul dreptului afacerilor cu specializare în dreptul concurenței în 2007. Este membru al Baroului București din 2006.

Schoenherr a fost fondată în 1950 la Viena şi s-a dezvoltat pentru a deveni o firmă de avocatură de afaceri de top din Austria şi Europa Centrală şi de Est. Operând prin birourile localizate în Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Chisinau, Istanbul, Kiev, Liubliana, Praga, Sofia, Viena, Varşovia şi Zagreb (birou în cooperare), Schoenherr este o adevărată firmă europeană. În prezent, aproximativ jumătate dintre cei 310 avocaţi ai firmei sunt activi în sediile din afara Austriei. În România, Schoenherr şi-a început operaţiunile în 1996, fiind la acel moment una dintre primele case de avocatură ce oferea servicii juridice la standarde de calitate europeană. De-a lungul anilor, a fost implicată în proiecte de cea mai mare anvergură şi a oferit soluţii juridice la probleme de cele mai variate tipuri. În prezent, Schoenherr se afla în topul primelor 10 firme de avocatură din România (potrivit Ziarului Financiar, aprilie 2013).

Citeşte mai mult despre , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership