TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Cătălin Suliman se alătură SCHOENHERR
12.07.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Cătălin Suliman s-a alăturat biroului din București al casei de avocatură europene Schoenherr în calitate de coordonator al departamentului de dreptul concurenței. Expert în aria sa de practică, Cătălin Suliman consolidează poziția Schoenherr ca furnizor de servicii juridice de primă mână în aspecte de dreptul concurenței, atât în România cât și în celelalte 13 birouri din regiune.

Sebastian Guțiu, managing partner al biroului din București al Schoenherr: “Clienții noștri vor beneficia de experiența practică, cunoștințele și abilitățile impresionante pe care Cătălin le deține. Suntem multumiți că un avocat de talia sa s-a alăturat echipei noastre.”

Franz Urlesberger, partenerul din Viena care coordonează activitatea departamentului de dreptul concurenței: “Cazurile de dreptul concurenței devin din ce în ce mai internaționale în caracter. Cu specialiști recunoscuți precum Cătălin în echipa noastră, Schoenherr va putea oferi clienților asistență juridică de cea mai înaltă clasă in intreaga regiune.”

Catalin_SulimanCătălin Suliman, care se alătură Schoenherr în calitate de partener, oferă consultanță juridică cu precădere în probleme de dreptul concurenței, proprietate intelectuală, bio stiinte si reglementări în sectorul de retail. Înainte, Cătălin a făcut parte timp de mai mult de 6 ani din echipa D&B David și Baias, unde a acordat asistență juridică clientilor, firme locale si internaționale, în aspecte de dreptul concurenței, proprietate intelectuală, reglementări în domeniile farmaceutic și retail. Cea mai recentă ediție a Chambers Europe evidențiază munca lui Cătălin, citând clienții care îl descriu drept “un foarte talentat avocat cu abilități tehnice impresionante.”

Cătălin oferă asistență în probleme de concurență și conformitate, de asemenea supervizează programele de instruire și simulările de investigații ale autorității de concurență. Între cei mai cunoscuți clienți pe care Cătălin i-a asistat se află OMV Petrom SA și unul dintre cei mai mari operatori de telecom. Totodată, Cătălin a consiliat clienți din diferite industrii (larg consum, retail, farmaceutică, auto si producătoare) care s-au confruntat cu probleme de concurența, concurență neloială, ajutor de stat sau proprietate intelectuală, precum și aspecte legate de reglementarea specifică fiecărui domeniu. În afară de domeniul dreptului concurenței, Cătălin are o vastă experiență în bio-științe și proprietate intelectuală.

Din 2009, Cătălin Suliman este colaborator al Universității din București, unde susține seminarii în cadrul programului de Master al Facultății de Drept. Este autor sau co-autor al multor articole, în Competition Law in Western Europe and the USA publicat de Kluwer Law sau Handbook of Competition Enforcement Agencies 2009-2012 publicat de Law Business Research.

Cătălin este absolvent al Facultății de Drept a Universității din București unde a obținut si o diplomă de master în domeniul dreptului afacerilor cu specializare în dreptul concurenței în 2007. Este membru al Baroului București din 2006.

Schoenherr a fost fondată în 1950 la Viena şi s-a dezvoltat pentru a deveni o firmă de avocatură de afaceri de top din Austria şi Europa Centrală şi de Est. Operând prin birourile localizate în Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Chisinau, Istanbul, Kiev, Liubliana, Praga, Sofia, Viena, Varşovia şi Zagreb (birou în cooperare), Schoenherr este o adevărată firmă europeană. În prezent, aproximativ jumătate dintre cei 310 avocaţi ai firmei sunt activi în sediile din afara Austriei. În România, Schoenherr şi-a început operaţiunile în 1996, fiind la acel moment una dintre primele case de avocatură ce oferea servicii juridice la standarde de calitate europeană. De-a lungul anilor, a fost implicată în proiecte de cea mai mare anvergură şi a oferit soluţii juridice la probleme de cele mai variate tipuri. În prezent, Schoenherr se afla în topul primelor 10 firme de avocatură din România (potrivit Ziarului Financiar, aprilie 2013).

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate