Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

România a semnat Protocolul de modificare a Memorandumului de Înţelegere privind cooperarea în lupta împotriva corupţiei la nivel regional


12 iulie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Joi, 11 iulie 2013, reprezentantul României, Simona-Maya TEODOROIU, secretar de stat în cadrul Ministerului Justiţiei, a semnat, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Zagreb, Protocolul de modificare a Memorandumului de Înţelegere privind cooperarea în lupta împotriva corupţiei la nivel regional, prin intermediul Iniţiativei Anticorupţie din Sud-estul Europei – RAI, potrivit unui comunicat al MJ.

Protocolul menţionat reprezintă temeiul pentru continuarea cooperării între statele din sud-estul Europei în materia luptei împotriva corupţiei, prin intermediul RAI, ca unic organism în materie la nivel regional. Iniţiativa marchează astfel un nou început, având în vedere recenta alegere a unei noi echipe la nivelul Secretariatului RAI.

De la 1 iulie 2013, România a preluat şi Preşedinţia SEECP, procesul de cooperare la nivel sud-est european, calitate în care va organiza în prima jumătate a anului 2014 conferinţa ministerială a miniştrilor de justiţie şi afaceri interne, care îşi propune să reflecte progresele în implementarea Memorandumului de Înţelegere al RAI şi eforturile anticorupţie din regiune.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro