Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Clarificări privind situația juridică a disputei deputatului Ovidiu Silaghi cu ANI
17.07.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Dat fiind interesul public generat de posibila nominalizare a domnului Ovidiu Ioan Silaghi pentru funcția de Ministru al Transporturilor, BOŞTINĂ & ASOCIAŢII precizează faptul că în dosarul nr. 1/2012, prin Ordonanța de clasare nr. 1 din 12 aprilie 2013, Curtea de Apel Oradea a infirmat în mod irevocabil concluziile Raportului de evaluare nr. 50976/G/II/09.11.2012, întocmit de către Agenția Naționala de Integritate, ca urmare a activității de evaluare a averii dobândite de către domnul Silaghi Ovidiu loan împreuna cu familia, în raport cu veniturile realizate precum şi respectarea regimului juridic al conflictelor de interese, conform lucrării nr. 34785/S/II/23.07.2012.

:: detalii


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.