TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Clarificări privind situația juridică a disputei deputatului Ovidiu Silaghi cu ANI
17.07.2013 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Dat fiind interesul public generat de posibila nominalizare a domnului Ovidiu Ioan Silaghi pentru funcția de Ministru al Transporturilor, BOŞTINĂ & ASOCIAŢII precizează faptul că în dosarul nr. 1/2012, prin Ordonanța de clasare nr. 1 din 12 aprilie 2013, Curtea de Apel Oradea a infirmat în mod irevocabil concluziile Raportului de evaluare nr. 50976/G/II/09.11.2012, întocmit de către Agenția Naționala de Integritate, ca urmare a activității de evaluare a averii dobândite de către domnul Silaghi Ovidiu loan împreuna cu familia, în raport cu veniturile realizate precum şi respectarea regimului juridic al conflictelor de interese, conform lucrării nr. 34785/S/II/23.07.2012.

:: detalii

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate