Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Implementarea Strategiei Naţionale Anticorupţie 2012–2015


18 iulie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Miercuri, 17 iulie 2013, Ministerul Justiţiei, prin Secretariatul tehnic al Strategiei Naţionale Anticorupţie (SNA), a organizat cea de-a patra reuniune a platformei de cooperare a administraţiei publice centrale, parte a mecanismului de coordonare şi monitorizare a Strategiei Naţionale Anticorupţie 2012-2015, potrivit unui comunicat al MJ.

Lucrările Platformei au fost conduse de Simona Maya Teodoroiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției şi au reunit reprezentanţi la nivel de secretar de stat, secretar general şi expert ai ministerelor membre în platforma de cooperare, precum şi reprezentanţi ai Cancelariei primului-ministru şi ai Secretariatului General al Guvernului.

Seria reuniunilor platformelor de cooperare continuă, în data de 18 iulie 2013, cu organizarea platformei de cooperare a autorităţilor independente şi a instituţiilor anticorupţie. La această întâlnire sunt invitați să participe coordonatorii planurilor sectoriale din cadrul autorităţilor independente şi al instituţiilor anticorupţie. În luna septembrie vor fi reluate şi reuniunile de coordonare din cadrul platformelor de cooperare cu administraţia publică locală, mediul de afaceri şi societatea civilă.

În paralel cu reuniunile de coordonare, echipa Secretariatului tehnic al SNA, împreună cu experţi independenţi din cadrul autorităţilor independente, ministerelor, organizaţiilor neguvernamentale şi ai companiilor reprezentate în platforma de cooperare cu mediul de afaceri, au continuat derularea misiunilor de evaluare la nivelul administraţiei publice locale după următorul calendar:
· 17 iulie 2013 – Consiliul Judeţean Argeş, Primăria Piteşti;
· 18 iulie 2013 – Consiliul Judeţean Giurgiu, Primăria Giurgiu;
· 22 iulie 2013 – Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Primăria Moreni, Primăria Căscioarele Jud. Călăraşi, Primăria Al. Odobescu Jud. Călaraşi;
· 24 iulie 2013 – Consiliul Judeţean Teleorman.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro